25 Nisan 2024, Perşembe

Madranspor'da imzalar atıldı

19 Temmuz 2016, Salı 09:19

     


Çine Madranspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Sunay Güneş ve Teknik Direktör Yardımcısı Ersin Merdin ile resmi olarak anlaştı.

 

Çine Belediye Başkanı ve aynı zamanda Çine Madranspor Kulüp Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Madranspor Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Karaman ve Tuncay Erçin, Teknik Direktör Sunay Güneş ve teknik direktör yardımcılığı için prensipte anlaşma sağlanan Çine Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ersin Merdin ile resmi olarak anlaşmaya vardı.

 

Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, "Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Başkan ve yöneticilerimize bize güvendikleri için teşekkür ediyoruz. Bu camianın bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Güvenmediğim hiç bir proje içerisinde bulunmadım. Başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Başarı için buradayız" dedi.

 

Çine Madranspor Teknik Direktör Yardımcısı Ersin Merdin ise, "Başkan ve yönetime bu imkanı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Madranspor'da oynadım, kaptanlık yaptım, hocalık yaptım. Ne zaman çağrılırsak görevden kaçmadık. İnşallah başarılı olacağız. Bu niyetimize ve beklentilerimize uygun futbolcular ile bir sezon geçirmek istiyoruz. Buraya gelecek olan kardeşlerimiz Madranspor'un kalitesini, kimliğini bilip de gelsin. Kendini kanıtlamış değil, kendini kanıtlamak isteyen futbolcuların arayışı içerisindeyiz. Teknik Direktörümüz Güneş ile iyi bir takım kurarak iyi neticeler alacağımızı ümit ediyoruz" dedi.

 

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Enver Salih Dinçer ise şöyle konuştu: ''Çine Madranspor bir markadır. Türkiye'nin tanıdığı en eski kulüplerinden birisidir. 3.Lig maceramız oldu. Sporda bazı kulüpler düşecek bazı kulüpler çıkacak. Bu sezon BAL Ligi'nde Çine Madranspor'a layık bir mücadele sergileyeceğiz. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler