29 Mart 2024, Cuma

Çine Madranspor kongreye mi gidiyor?

19 Mayıs 2016, Perşembe 12:11

     


Gelecek sene 2. Lige çıkma hayali kuran ve bu sene 3.Lig'de kalma mücadelesi veren, ancak 3. Lig'den BAL Ligine düşerek tüm hesapları alt üst olan Çine Madranspor'da, Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer'in başkanlıktan istifa edeceği ve yeni yönetimin oluşması için kulübün kongreye gideceği konuşuluyor.

 

Çine Madranspor Kulübü Başkanı Mehmet Tuncer, konu hakkında henüz bir açıklama yapmaz iken Çine Madranspor Basın Sözcüsü Ali Güner, başkanın istifa iddialarına karşın şuanda görevinin başında olduğunu söyledi. Mehmet Tuncer'in başkanlıktan istifa edeceği, ancak Madranspor'a olan desteğini esirgemeyeceğini söylediği iddia edilirken, istifa etmesi durumunda kulübün yeni başkan ve yönetim kurulunun nasıl şekilleneceği şimdiden kamuoyunda en çok merak edilen konulardan birisi haline geldi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in onursal başkanlığında kulübün yeni bir döneme geçiş yapması konuşulmaya başlandı.

 

DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEK

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, henüz Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer'in görevi başında olduğunu bildirirken, mevcut başkan ve yönetim kurulunun geleceğe dair yol haritasından haberdar olmadığını, ancak yine belediye olarak her daim olduğu gibi Çine Madranspor'a desteğe devam edeceklerini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler