28 Mart 2024, Perşembe

Karpuzlu'nun Junior'u forma şansı bekliyor

18 Kasım 2016, Cuma 13:54

     


Son haftalardaki yükselişi ile çıkış yakalayan Karpuzlu Belediyespor'un genç yeteneklerinden orta saha oyuncusu Ali Dündar, sezon başında geldiği takımında forma şansı bekliyor.

 

Sezon başında Kardeşköyspor ve Koçarlı Menderesspor'da gösterdiği performans ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Karpuzlu Belediyespor'a transfer olan, 20 yaşındaki Ali Dündar, antrenmanlardaki performansıyla göz doldururken, Antrenör Rıfat Özdemir tarafından forma şansı verildiği takdirde kendini ispatlamak istediğini söyledi. Her iki ayağına da hakim olan ve orta saha, sol açık ve sağ açık mevkilerinde oynayan, hızlı ve pratik olmasıyla 'Junior' lakaplı Ali Dündar, "Takımdaki ortamımız çok iyi. Antrenmanlarımız çok zevkli geçiyor. Genç arkadaşlarım ve abilerimle birlikte güzel bir ortamımız var. Antrenmanlarda herkes gibi bende çok çalışıyorum. Her geçen gün performansımı artırıyorum. Her an kendimi maça çıkacakmış gibi hazırlıyorum. Kendime güveniyorum. Rıfat hocamızın forma şansı vermesi halinde hazır olduğumu onlara ispatlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

Güneşspor'da futbola başlayan 20 yaşındaki genç yetenek, daha önce Aydınspor 1923 altyapısında 5 sezon forma giymiş ve ardından Kızılcaköyspor, Kardeşköyspor ve Koçarlı Menderesspor''un ardından BAL ekibi Karpuzlu Belediyespor'a transfer olmuştu. (KAMİL KAZANKAYA)







 
Son Eklenen Haberler