25 Nisan 2024, Perşembe

Madranspor'da hedef BAL Ligi

18 Temmuz 2017, Salı 16:47

     


Çine Madranspor Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Çine Madranspor Kulübü’nün yeni başkanı Mehmet Güler oldu. Başkan Güler, hedeflerinin yeniden Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

 

Çine Madranspor Olağanüstü Genel Kurulu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine Sosyal Tesislerinde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda Çine Madranspor’un bu sezonki durumu masaya yatırıldı. Gündem dair tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile gidilen başkanlık seçiminde Çine Madranspor Altyapı Sorumlusu Mehmet Güler, kulüp başkanlığı görevini Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’den devraldı. Çine Madranspor’un yeni yönetiminde Mehmet Güler, Erçin Karabulut, Mustafa Ambarcı, Sabri Soydar, Mustafa Alvar, Abdullah Yelen, Engin Aydın, Volkan Güler, Kemal Özdanacı, Tuncay Erçin, Özkan Gönezer, Mehmet Yavaş, Niyazi Fidan, Ramazan Karaman ve Bertan Özen yer aldı.

 

“KÖTÜ GÜNDE TAKIMIN YANINDA OLABİLMEK ÖNEMLİ”

Çine Madranspor Başkanlık görevini Çine Madranspor Altyapı Sorumlusu Mehmet Güler’e devreden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, toplantıya katılımın az olmasına yakınırken, “Kulübümüz 1926’da kurulan köklü bir kulüp. Muhakkak ki başarılı ve başarısız yıllarımız olacak. İki sezon şansızlık yaşadık, bu durumlara geldik. 3. Lige çıktığımızda kalabalık bir kongre yapmıştık. Şampiyon olduğumuzda herkes güzel şeyler söylüyor, ‘şampiyonuz’ diyor ama önemli olan kötü günde de takımın yanında olabilmek. Bu gün burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz kulübümüzü yeniden daha üst liglerde görebilmek bunun için elimizden ne geliyor ise yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

 

“MİSAFİRLİĞİMİZ KISA SÜRECEK”

Çine Madranspor yeni Kulüp Başkanı Mehmet Güler, hedeflerinin yeniden Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak olduğunu söyledi. Başkan Güler, “Biz bu lige misafir olarak geldik. Bu misafirliğimiz kısa sürecek. Hedefimiz BAL. Güzel bir sezon geçirip, şampiyon olup yeniden BAL 'a çıkmak istiyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız. Bizlere desteklerini esirgemeyen Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’e teşekkür ediyorum. Çine halkını sevindirmek ve takımımızı üst liglerde görmek için elimizden geldiğince çaba sarf edeceğiz” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler