20 Nisan 2024, Cumartesi

“Taşıma su ile değirmen dönmüyor”

18 Haziran 2016, Cumartesi 10:31

     


Karpuzlu Belediyespor Başkanı Tuncer Erten, BAL'a katılmak istediklerini, ancak kulübün geliri olmadığı için tereddütte kaldıklarını bildirdi. Sportif başarıların yanı sıra bu güne kadar külübe gelir kaynağı kazandırmak için kafa yorduğunu ifade eden Erten, “Taşıma su ile değirmen dönmüyor” dedi.

 

Karpuzlu Belediyespor’un BAL'a katılmayacağı, ligden düşen Kuşadasıspor’un katılacağı söylentileri ile ilgili konuşan Karpuzlu Belediyespor Başkanı Erten, spor camiasında konuşulan olayların pek çoğunun gerçek olmadığını söyledi. Tuncay Erten, BAL'da mücadele edebilmek için Kuşadasıspor yöneticileri ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını ve kendilerine Kuşadasıspor’dan böyle bir talebin gelmediğini söyledi.

 

Karpuzlu Belediyespor olarak BAL'da mücadele etmek istediklerini, ancak maddi durumun kendilerini kara kara düşündürdüğünü belirten Başkan Erten, şöyle devam etti:

“Karpuzlu küçük bir ilçe. Çok fazla geliri olan bir yer değil. Söke, Didim, Çine ilçe kıyaslanamaz. Kör topal kaldık. Maddiyat statüsünün değiştirilmesi lazım. BAL Ligine çıkmış olsak ne olacak. Gelir kaynağı üretilemiyor. İki yıldır başkanlık yapıyorum üstüne titrediğim konu bu. Sportif başarıdan çok kulübe nasıl gelir kaynağı oluşturulabilir bunun için kafa yoruyorum. Taşıma su ile değirmen dönmüyor. Önümüzdeki günlerde yönetim olarak toplanarak bir karar vereceğiz. Ya BAL Ligine katılacağız yada katılmayacağız kesinleşmiş olan henüz hiçbir şey yok. Bu zor şartlar altında bizleri yalnız bırakmayan destek olan Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan başta olmak üzere tüm esnafımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum.” (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler