23 Nisan 2024, Salı

Madranspor, Başkan Dinçer'i EURO 2016'ya gönderiyor

18 Haziran 2016, Cumartesi 10:41

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Türkiye A Milli Takımı ve Çek Cumhuriyeti arasında oynanacak olan maçı tribünden izlemek için Fransa'ya gidiyor.

Fransa’da düzenlenen Euro 2016'da mücadele eden Tükkiye A Milli Takımı ile Çek Cumhuriyeti A Milli Takımı arasındaki oynanacak olan maç için Türkiye genelinde 2. ve 3.Lig takımlarına golduğu gibi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Çine Madranspor'a da bir kişilik davetiye gönderildi. Çine Madranspor yönetimi, Türkiye A Milli Takımı ve Çek Cumhuriyeti arasında oynanacak olan maç için Fransa'ya gidecek olan ismi Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer olarak belirledi.

Belediye Başkanı Dinçer, Çine Madranspor'un bu talebini geri çevirmedi. TFF ile yapılan görüşmelerin ardından Dinçer'in Fransa'ya gidebilmesi için tüm hazırlıklar yapıldı. Enver Salih Dinçer'in 20 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 10.00'da İzmir-İstanbul aktarmalı uçak ile Fransa'ya uçacağı öğrenildi.

 

Çine Madranspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Örter, Çine Madranspor için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Çine Madranspor'un cefasını çektiğini ifade ettiği Belediye Başkanı Dinçer'i davete en uygun kişi olarak belirlediklerini aktardı, "İyi günde kötü günde Madranspor'un yanında olan tüm sıkıntısını ve mutluluğunu paylaşan Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer'i Çine'yi temsilen Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maça göndermek bizim için bir onurdur. Başkanımıza hayırlı yolculuklar diliyoruz. Milli Takımımıza da uğurlu gelmesini diliyoruz. Bu organizasyonları düzenleyen TFF yetkililerine de çok teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler