25 Nisan 2024, Perşembe

Karpuzlu emin adımlarla ilerliyor

17 Kasım 2015, Salı 08:30

     


Aydın Amatör Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 13 puan çıkaran Karpuzlu Belediyespor, sezon başında koyduğu Bölgesel Amatör Lig hedefine adım adım ilerliyor. Maç eksiği bulunan Kırmızı-Siyahlılar, ikinci sırada mücadele ediyor.

Maç eksiğiyle lider Acarlar Belediyespor’u takip eden Karpuzlu Belediyespor'da Antrenör Erkan Eyiol, hafta sonunda evinde ağırladıkları İncirliova Belediyespor ve deplasmanda oynayacakları Yıldız Fenerspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İncirliova Belediyespor maçını daha farklı bir skorla da kazanma ihtimallerinin olduğunu belirten Antrenör Eyiol,"Rakibimiz her ne kadar alt sıralarda olsa da genç ve dinamik olmaları hem de antrenör değişikliği nedeniyle çekindiğimiz bir maçtı. Lakin sorunsuz kazandık" dedi. Hafta sonunda deplasmanda karşılaşacakları Yıldız Fenerspor'un tecrübeli ve genç oyunculardan kurulu bir takım olduğuna dikkati çeken Eyiol, "Kazanmalıyız. Hedeflerimiz doğrultusunda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. İnşallah Kuşadalı futbol severlere seyir zevki yüksek bir maç izletiriz" diye konuştu.

OZAN DA MEMNUN

Öte yandan takımının son performansını değerlendiren Karpuzlu Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Tuğrul Ozan, “Takımımızın 5 haftada sergilediği performanstan oldukça memnunum. Futbolcularımız sahada canla başla mücadele ediyor. Sezon sonuna kadar da böyle devam edip, koyduğumuz hedefimize ulaşmak istiyoruz” açıklamalarında bulundu.  (MURAT ŞENBAKLAVACI)







 
Son Eklenen Haberler