20 Nisan 2024, Cumartesi

Karpuzlu’ya gurbetçi golcü

17 Ağustos 2016, Çarşamba 09:37

     


Yeni sezona Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) devam edecek olan Karpuzlu Belediyespor, geçen sezon 1. Amatör Küme'de şampiyonluk yaşayan Aydınsporlu gurbetçi golcü Bahadır Safter Gözler’i renklerine bağladı.

 

Ukrayna’nın FC Kiev takımından 2014 yılında Aydın 1. Amatör Küme takımı Aydınspor’a transfer olan 19 yaşındaki gurbetçi golcü Bahadır Safter Gözler, bu sezon BAL’ın yeni ekibi Karpuzlu Belediyespor’da forma giyecek. Santrafor mevkisinde oynayan Gözler, transferin gerçekleşmesine yardımcı olan Antrenör Cavit Bulgulu’ya teşekkür ederek yeni sezonda gollerini Karpuzlu Belediyespor için atacağını söyledi.

“GÜVENİM TAM”

Golcü Bahadır Safter Gözler’in Ukrayna’dan Türkiye’ye gelmesini sağladığını hatırlatan Karpuzlu Belediyespor Antrenörü Cavit Bulgulu, “Bahadır’ın Ukrayna’da gol kralı olduğunu tespit ettikten sonra videolarını izleyip iki yıl önce Aydınspor’a getirmiştim. Bahadır’ın kendisini BAL’da da göstereceğine inanıyorum. Genç sporcunun Aydın futboluna katkı sunması için gelişimine yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi. 







 
Son Eklenen Haberler