26 Nisan 2024, Cuma

"Hasta hafifçe gözlerini açtı"

16 Kasım 2015, Pazartesi 16:15

     


Çine Madranspor’un yeni Teknik Direktörü Armağan Turhan, hafta sonu oynanan Körfez İskenderun maçını değerlendirdi. Maç öncesi 'hastayı yoğun bakımdan çıkaracağız' açıklamalarına atıfta bulunan Turhan, "Galibiyetle yoğun bakımdaki hasta hafifçe gözlerini açtı” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ilk galibiyetini 13'üncü haftada alabilen Çine Madranspor'da sevinç yaşanırken, ligde kötü günler geçiren Yeşil-Sarılılar, aldığı üç puanla rakiplerine ‘Yeşil’ ışık yaktı. Körfez İskenderun maçını değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı Turhan, “Maçtan 3 gün önce göreve geldim. Maç öncesi futbolcularımla tek tek konuşup, maçın bizim için ne kadar önemli olduğunu anlattım. Bir nevi futbolcularımın beynini yıkadım. Maça iyi başladık. İlk devrede sağ ve sol kanatlardan geliştirdiğimiz ataklarla net gol pozisyonlarına girdik. Bir topumuz direkten döndü. Rakibimizin ise maç boyunca sahada çirkin oyunu vardı. Yere yatıp oyunu soğutmak için ellerinde ne geldiyse yaptı. Maçın hakemi de buna göz yumdu. Galibiyet golü uzatma dakikalarında geldi. Herkes, 'maç bitti' derken galibiyet golü geldi Hakem uzatma dakikalarını gösterdiğinde birçok kişi maçın berabere biteceğini sanıyordu. Ama ben kazanacağımızı biliyordum" açıklamalarında bulundu.

“YOLUN BAŞINDAYIZ”

Yolun başında olduklarını söyleyen Turhan, “Maç sonrası rakipten alınan üç puan futbolcuların, yönetimin ve Çineliler için ne kadar önemli olduğunu gördüm. Bu başarının devamı gelecek. Futbolcularıma inanıyorum. Çünkü onlarda o ışık var. Takım olmaya ihtiyacımız var. Onu başardığımızda önümüzde hiçbir engel duramayacak” diye konuştu.

“PUAN CETVELİ KİMSEYİ YANILTMASIN”

Ligde 7 puanla en son sırada olmalarının hiç kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirten Turhan, “Hiç kimse puan cetvelini bakıp karamsarlığa düşmesin. Puan cetveline ilk yarının sonunda baksınlar. Takım olarak kalan maçlarımızı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Yoğun bakımdaki hasta hafifçe gözlerini açtı” ifadelerini kullandı. (MURAT ŞENBAKLAVACI)







 
Son Eklenen Haberler