29 Mart 2024, Cuma

3 yılda 2 kupa

16 Ağustos 2016, Salı 16:07

     


Ukraynalı dünyaca ünlü Teknik Direktör Oleg Blokhin'e benzerliğinden dolayı Çine'de 'Blokhin' lakabı ile tanınan 54 yaşındaki Erdal Paldrak'ın oğlu, Antrenör Tolga Paldrak, 3 yıllık antrenörlük yaşantısını 2 kupa ile taçlandırdı.

 

Muğla Üniversitesi BESYO'dan 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda mezun olan, 12 yıl Uyanspor'da futbol oynayan Çine'nin namıdeğer Blokhin lakaplı eski antrenörlerinden Erdal Paldrak'ın oğlu Tolga Paldrak, babasının izinden gitmeye devam ediyor. 3 yılda iki şampiyonluk yaşayan Tolga Paldrak, Çine Madranspor altyapısında katılacakları tüm liglerde şampiyonluk için mücadele edeceklerini ve bu başarıya ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

 

BABASI BLOKHİN ERDAL'DAN DAHA ÇOK BAŞARILI OLMAK İSTİYOR

Antrenörlüğün hayali olduğunu ve bu amacına ulaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Paldrak, antrenörlüğünün ilk yılında 2. Amatör Küme ekiplerinden Evcilerspor ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Paldrak, ikinci kupasını ise 12 yıl futbol oynadığı Çine Karakollar Mahallesi takımı Uyanspor U 19 ile kazandı. 3 yılda 2 kupa kaldıran Tolga Paldrak, "3 yılda 2 şampiyonluk yaşadığım için gururluyum, futbola çok değer veren bir kişiyim ve başarılı olmam ve çevremden takdir toplamam, benim doğru yolda olduğumu gösteriyor. Çine Madranspor altyapısında Volkan Dok kardeşim ile birlikte çalışıyoruz. İnşallah bu sezon da katıldığımız liglerde kupalar kazanacağız. Çine'de futbolu seven, oynamak isteyen genç kitlesi çok fazla. Ben bu gençler ile vakit geçirmekten, futbol ile yaşamaktan gerçekten zevk alıyorum. Babamın izinden gidiyor olmam benim için ayrı bir önem taşıyor. 'Boynuz kulağı geçermiş' sözü ile geçmişi ile gurur duyduğum babamdan daha çok başarılı olmak istiyorum" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler