28 Mart 2024, Perşembe

Başkanlar ne umdu, ne buldu

16 Haziran 2016, Perşembe 15:16

     


Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer'in 2.Lig; Karpuzlu Belediyespor Başkanı Tuncay Erten'in 3.Lig hedefleri 2015-2016 futbol sezonunda gerçekleşmedi. Madranspor BAL'a düşerken, Karpuzlu Belediyespor'un da BAL'a katılmama ihtimalinin çok yüksek olması iki başkanın hayallerini suya düşürdü.

 

 

Çine Madranspor Başkanı Mehmet Tuncer, gelecek sezonki hedeflerinin 2.Lig olduğunu beyan etmesine rağmen takımın 3.Lig'den BAL Ligine düşmesi ve tarihinde ilk kez BAL Ligine çıkma başarısı gösteren Karpuzlu Belediyespor'un Kulüp Başkanı Tuncay Erten'in gelecek sezon hedeflerinin 3.Lig olduğunu söylemesinin ardından, takımın BAL Liginde mücadele etmeyeceğine kesin gözüyle bakılması, Aydın spor camiasında, 'Yukarıyı işaret eden, aşağıya doğru gidiyor' yorumlarına sebep oldu.

 

HEDEFTE 2.LİG VARDI, BAL'A DÜŞTÜ

28 yıl 3.Lig hasreti çeken ve iki yıl önce BAL Ligi'nden 3.Lig’e çıkma başarısı gösteren Çine Madranspor, geçtiğimiz sezon ligde kalma mücadelesi vermiş ve 3.Lig'e tutunmuştu. Bu sezon yine ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor, bu kez 3.Lig’de tutunamadı ve BAL Ligi'ne düştü. Madranspor’un 90. kuruluş yılı münasebetiyle tertiplenen gecede konuşan Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer ve kulübün eski başkanı Ali Örter, Çine Madranspor’un 3.Lig’de kalacağını ifade ederken, Başkan Tuncer gelecek sezonki hedeflerinin 2.Lig olduğunu beyan etmişti. İstenilen olmadı ve Çine Madranspor 3.Lig’e veda etti.

 

KIRMIZI: BAL'A KATILMAYI DÜŞÜNMEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER

2015-2016 futbol sezonunda Aydın Amatör Süper Lig'de şampiyon olarak tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Karpuzlu Belediyespor'da, yönetimin BAL Ligi'ne katılmama konusunda fikir birliğine vardığı iddia edilirken, geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlanan Erman Kırmızı ile yolların ayrılması, bu iddiayı güçlendirdi. BAL Ligi'nde yer almayacağı düşünülen Karpuzlu Belediyespor’un Kulüp Başkanı Tuncay Erten, Erman Kırmızı ile anlaşılarak imzaların atılmasının ardından gelecek sezon hedeflerinin 3.Lig olduğunu beyan etmişti. Karpuzlu Belediyespor ile yolları ayrılan Erman Kırmızı, kulüp yönetiminin BAL Ligi'ne katılmayı düşünmediği ve bu yüzden yollarının ayrıldığını ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler