25 Nisan 2024, Perşembe

"Bu maçın favorisi yok"

16 Mart 2018, Cuma 18:21

     


Evcilerspor'un Antrenörü Enver Canbaz, Aydın Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları karşılaşmanın zor geçeceğini ifade ederken, "Bu maçın favorisi yok" dedi.

 

Aydın Futbol 2. Amatör Küme 4. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Evcilerspor, bu hafta deplasmanda şampiyonluğun iddialı adaylarından Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek iken Evcilerspor Antrenörü Enver Canbaz, ilçede çalışacakları verimli saha bulunmadığı için maça iyi hazırlanamadıklarını belirtirken, sahada her zaman olduğu gibi yine 3 puan için mücadele edeceklerini söyledi.

 

"3 PUAN İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Canbaz, "Rakibimiz çok kuvvetli. Seyir zevki yüksek bir maç olacak. Maça çok iyi hazırlanamadık. Amatör kulüplerin her birinde yaşanılan sıkıntılar bizde fazlasıyla mevcut. İlk olarak Çine Yüksel Yalova Stadı tadilatta olduğu için idman yapacak saha sıkıntısı çekiyoruz. Buy haftayı idmansız kapadık, dolayısı ile maça iyi hazırlanamadık. Fakat benim futbolcularıma güvenim tam. Rakibimizin bizden bir adım önde olduğunu biliyoruz ancak bu maçın favorisi yok. Yine sahaya çıkacak ve 3 puan için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler