24 Nisan 2024, Çarşamba

Karpuzlu, kaçan 2 puana yanıyor

15 Mart 2017, Çarşamba 11:18

     


Ligin bitimine 5 hafta kala antrenörü Rıfat Özdemir’in istifa etmesi üzerine kaptan Halim Dönmez'in çalıştırdığı Karpuzlu Belediyespor, antrenörsüz çıktığı zorlu Çine Madranspor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor.

 

Çine Yüksel Yalova Stadı'ndaki maçta 1-0 geriye düştükten sonra beraberliği yakalayan, ardından 2-1 öne geçmesine rağmen 10 kişi ile skoru koruyamayıp 90 dakikayı 2-2 tamamlayan Karpuzlu Belediyespor'da galibiyeti kaçırmanın üzüntüsü yaşanıyor. Antrenör Rıfat Özdemir'in takımdan ayrılmasıyla hem kaptanlık hem de antrenörlük görevini üstlenen Halim Dönmez, "Çine'de iyi oynadık. 40. dakikadan itibaren sahada 10 kişi mücadele ettik. Galip gelebilirdik ama olmadı. Yediğimiz golle mücadeleden 1 puanla ayrıldık. Biz iyi bir takımız ve çok iyi kenetlendik. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için sahaya çıkıyoruz. Kalan haftalarda da bunu devam ettireceğiz" dedi.

 

"KARPUZLU'YU SEVİYORUZ"

Çine Madranspor'dan 1 puanla dönen Karpuzlu Belediyespor, bu sonuçla 23 puanlı Çine Madranspor'un ardından 21 puan ile 10. sırada yer aldı. Fikstür avantajlarının olduğunu ifade eden takım kaptanı Halim Dönmez, "Lig'de fikstür avantajımız var. Bunu en iyi şekilde kullanacağız. Tüm maçlarımıza aynı inançla çıkıyoruz. Biz bir aileyiz. Karpuzlu'yu seviyoruz. Bu yıl küme düşmeyeceğiz. Elimizden gelenin fazlasını yapıp ligde kalacağız" dedi. (OSMAN YURTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler