25 Nisan 2024, Perşembe

Çine'de özlenen liderlik

13 Kasım 2019, Çarşamba 17:47

     


5 yıl önce 28 yıllık 3. Lig hasretine son vererek büyük bir başarı elde eden ancak ardından geçirilen kötü sezonlar ile amatör süper lige gerileyen Çine Madranspor'da yeniden yüzler gülmeye başladı.

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

Aydın Amatör Süper Lig 2. Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor, 3 lig maçında iki galibiyet ve bir beraberlik alırken liderlik koltuğuna oturdu. Uzun bir aradan sonra mücadele ettiği ligde lider olma başarısını yakalayan Çine Madranspor gözünü şampiyonluğa dikti. 5 yıl önce 28 yıl aradan sonra 3. lige çıkarak büyük bir başarı elde eden Çine Madranspor eski günlerine geri dönmek istiyor.

"KOLAY OLMAYACAK"

Çine Madranspor, bu hafta karşılaşacağı zorlu Büyükşehir maçının hazırlıklarına başladı. Takımın antrenmanlarına katılan Çine Madranspor Futbol Şube Sorumlusu Erdal Paldrak, futbolculara baklava ikramında bulundu. Paldrak, "Bu sene özlenen Çine Madranspor sahalarda. Çocuklar ellerinden geleni yapıyor. Şampiyonluğun en iddialı adaylarından birisiyiz. Tüm maçlarımıza ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Tabi ki de kötü günlerimiz olabilir, sevinç paylaştıkça çoğalır hüzünler paylaştıkça azalır. Bu sene şampiyon olarak sevinmek istiyoruz. Ben teknik heyet ve futbolcularıma güveniyorum. Onları yalnız bırakmayacağız, taraftarımız ile bir bütün olarak takımımızı desteklemeye devam edeceğiz. Bizim için kolay olmayacak ama mutlu sona ulaşmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler