19 Nisan 2024, Cuma

Amatör takımın profesyonel futbolcusu

13 Ağustos 2016, Cumartesi 13:52

     


Çine Madranspor'da 5 yıldır futbol oynayan Çineli Koray Kocademir (18), 3.Lig'den Bölgesel Amatör Lige düşen Çine Madranspor'da profesyonel olarak yoluna devam ediyor.

 

Çine Madranspor 3.Lig'e çıkmasıyla birlikte altyapıdaki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken ve profesyonel futbolcu yapılan Koray Kocademir'in profesyonelliği, TFF kuralları gereğince Çine Madranspor amatör lige düşmüş olsa da bir yıl daha devam ediyor.

 

Çine Madranspor altyapısında 2 sezonda 260 gol atarak dikkatleri üzerine çeken ve Çine Madranspor'un 3.Lig'e yükselmesiyle birlikte kulüp tarafından profesyonelleştirilen orta saha oyuncusu Koray Kocademir, Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon Çine Madranspor forması ile yeni başarılara imza atmak istiyor. Geçtiğimiz sezon 3.Lig'de 30 maç kadrosuna alınan ve 9 maçta forma şansı bulan Koray Kocademir, bu yıl hedefinin ilk 11'de yer almak olduğunu ifade ederken, 10'un üzerinde gol atmak istediğini söyledi. Çineli futbolcu arkadaşları ile Çine'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini belirten Koray Kocademir, "Bu sezon hocam şans verdiğince takımıma faydalı olmaya çalışacağım. Çine Madranspor için bu sene dişimizi canımıza katarak mücadele edeceğiz. Büyük hedeflerim var. Daha yüksek liglerde oynamak istiyorum. Bunun olması için çok çalışmalıyım. Bu sene bana bu şansı tanıyan Çine Madranspor yönetimi ve hocama çok teşekkür ederim. Her zaman hazır olacağım ve hocamın bana görev vermesini bekleyeceğim" dedi.

 

BABASINI UNUTMADI

Bugüne kadar babasının kendisini hiç yalnız bırakmadığını belirten Koray Kocademir, "Babam benim için çok önemli. O bana hep destek oluyor. Onun desteğini hep yanımda hissediyorum. O, bu desteği bana vermemiş olsaydı, ben bu kadar emin yoluma devam edemezdim. Babama çok teşekkür ediyorum" diyerek babasının kendisine olan desteğini anlattı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler