19 Nisan 2024, Cuma

Madranspor'a Güneş geliyor

13 Temmuz 2016, Çarşamba 15:52

     


BAL Ligi'nde başarılı olmayı ve takımı ligde tutmayı hedefleyen Çine Madranspor yönetimi, Teknik Direktör Sunay Güneş ile prensipte anlaştı.

 

Su Cafe Park'ta bir araya gelen Çine Madranspor yönetimi, birçok teknik direktörün isminin tartışıldığı toplantıda Sunay Güneş isminde karar kıldı. Çine Madranspor Kulüp Başkanı Enver Salih Dinçer, Sunay Güneş'in Çine Madranspor'da görev yapmak istediğini, yönetim aldığı ortak karar doğrultusunda da bu sezon Sunay Güneş ile çalışacaklarını açıkladı.

Başkan Dinçer, takımı önce Çineli bir teknik direktörün çalıştırmasını arzu ettiklerini ve Çine'nin evladı, Aydınspor 1923'ün altyapı sorumlusu, Teknik Direktör Soner Ancın ile masaya oturduklarını, ancak yapılan görüşmelerde kendilerinin Soner Ancın'dan, Soner Ancın'ın da kendilerinden elektrik alamadığını ve bu yüzden girişimlerinin olumsuz sonuçlandığını söyledi.

Çine Madranspor'u çalıştırmak isteyen yüzlerce teknik direktörün olduğunu ve bu isimler arasından kendi şartlarına en uygun olanını seçmek için bir hayli kafa yorduklarını ifade eden Başkan Dinçer, yönetim ile son yaptıkları istişarede geçtiğimiz sezon Tavşanlı Linyitspor'u çalıştıran Teknik Direktör Sunay Güneş üzerinde ortak karara vardıklarını belirtti. Güneş ile prensipte anlaştıklarını kaydeden Başkan Dinçer, iyi bir takım oluşturacaklarını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler