28 Mart 2024, Perşembe

Hayallerine koşuyorlar

13 Nisan 2015, Pazartesi 09:34

     


Çineli liseyi bitiren 5 genç, spor akademilerine girebilmek için bir aydır idman yaparak hayallerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

 

Çineli Salih Can Buruk (18), Emrecan Aslan (18), Arif Erdoğdu (18), Muzaffer Uyar (18) ve Seray Karadağ (18), Çine Yüksel Yalova Stadı ve içerisindeki kapalı spor salonunu da kullanarak bir aydır haftada 4 gün beden eğitimi öğretmeni Erkan Şahin ile birlikte Spor Akademisi sınavlarına hazırlanıyor. YGS sınavında 180 barajını aşarak Spor Akademi sınavlarına hazırlanan gençlerin hepsi beden eğitimi olmak istiyor. Haftanın 4 günü gerçekleştirdikleri idmanlar ile hayallerine hazırlanan gençlerin tek düşünceleri, spor akademi sınavlarında başarılı olabilmek. Bunun için sınavlara aralıksız hazırlanan gençler, her gün kendilerini geliştiriyor ve başarı için mücadele veriyor. Çineli gençler, kendilerine ve düzenli olarak yaptıkları idmanların başarı getireceğine inanıyor.

 

Gençlerin her geçen gün daha çok çalışarak hedeflerine odaklandıklarını söyleyen beden eğitimi öğretmeni Erkan Şahin, gençlerin spor akademilerinin yapacağı sınavlarda başarı kazanacaklarından emin olduğunu belirtti. “Çine’den 5 beden eğitim öğretmeni çıkartmak istiyoruz” diyen Şahin, sözlerini, “Bu gençlerimiz diğer gençlerimize örnek olacaklardır. Çineli gençlerin her geçen gün spora daha çok yöneldikleri fikrindeyim” diye sürdürdü. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler