24 Nisan 2024, Çarşamba

Müezzinden galibiyet duası

12 Kasım 2016, Cumartesi 10:17

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden ve iyi futbol oynamasına rağmen gol yollarında çektiği sıkıntılar nedeniyle bir türlü mücadelesini skora yansıtamayan ve 3 puan ile henüz tanışamayan Çine Madranspor, kritik Sökespor maçı öncesi Çine Merkez Çarşı Cami müezzini Kamil Gündüz eşliğinde galibiyet duası etti.

 

Pazar günü saat 14.00’te Adnan Menderes Stadı'nda Sökespor’u ağırlayacak olan Çine Madranspor, maçın hazırlıklarını sürdürürken, koyu Çine Madranspor taraftarı olan CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Korkut, Çine Merkez Çarşı Cami müezzini Kamil Gündüz’den maç öncesi dua ricasında bulundu. Genç başkanın ricasını kırmayan müezzin Kamil Gündüz, Çine Madranspor’u idmanda ziyaret etti. Çine Madranspor teknik heyeti ve futbolcular, Çine Merkez Çarşı Cami müezzini Kamil Gündüz eşliğinde galibiyet için dua etti. Müezzin Gündüz, futbolcuların gayretli olduklarını ancak daha çok ciddi olmaları gerektiği tavsiyesinde bulunurken ayrıca her maça çıkmadan önce bilenlerin Kuran-i Kerim’den Ayetel Kürsi ayetini okumalarını ve bir şeker ya da simit dahi olsa hayır yapmalarını önerdi.

 

"ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN"

CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mert Korkut, “Takım çok iyi mücadele ediyor. Rakibine üstünlük kuruyor ancak gol atmada sıkıntı çekiyor. Böyle olunca bir anda maç içerisinde işler değişiyor, rakip takımlar atak yapmamalarına rağmen golü buluyor. Bizde motivasyon düşüyor, maçı kaybediyoruz. İnşallah Sökespor maçında daha gayret ve daha çalışkan bir takım olarak şansımızı lehimize döndüreceğiz. Allah yardımcımız olsun” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler