29 Mart 2024, Cuma

Çine Madranspor; Tek yürek tek nefes

12 Ağustos 2016, Cuma 09:24

     


Genç, dinamik bir takım oluşturduklarını belirten Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, teknik heyet ve futbolcular tek yürek, tek nefes olma sözünü verdi ve bu sezon başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti.

 

Çine Madranspor Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarını sürdürürken, takım hakkında bilgi veren Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, genç bir kadro oluşturduklarını bildirdi. Dinamik, mücadele eden, savaşan bir takım olacaklarının sözünü veren Güneş, Çinelilere birlik ve beraberlik pozu veren, ezilen değil, ezen takım olacaklarını söyledi.

 

"ÇİNE HALKI BİZE İNANSIN"

Teknik Direktör Sunay Güneş, şöyle konuştu:

"Rakipler tarafından saygı duyulan ve rakibine saygı duyan bir kulüp olacağız. Kadromuz genç futbolculardan oluşuyor. Bütün Çine halkının bu genç çocuklara sahip çıkmasını istiyorum. Coşan, koşan bir takım olacağız. Agresif ve dikine giden bir takım olacağız. Tek yürek, tek bilek ve tek nefes olup bu işi başaracağımıza inanıyorum. Çineliler bizlere verdiği desteği esirgemesin. Görecekler sahada ezilen değil, ezen bir takım olacak. Yenilebilir, berabere kalabiliriz ama ezilen bir takım olmayacağız. Futbolcularımın performansından memnunum. Özverili bir şekilde çalışıyorlar. Bizim bir sloganımız var; Kalbi ve aklı ile yola çıkan insan için dünyada hiç bir şey imkansız değildir. Bize destek veren Çinelilere, Çine Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanımız Enver Salih Dinçer ve Çine Madranspor Kulüp Yönetimini desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Çine halkı bize inansın, bir olalım, birlikte yürüyelim." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler