20 Nisan 2024, Cumartesi

Madranspor kalecisini buldu

10 Ağustos 2016, Çarşamba 09:20

     


Spor Toto 3. Lig'den, Bölgesel Amatör Lig'e düşen Çine Madranspor, hazırlıklarına devam ederken kaleci arayışlarına Engin Kaya ile nokta koydu.

 

Antrenmanlarda çok sayıda kaleci deneyen Çine Madranspor, Narlıdere Belediye Gençlikspor kalesini koruyan Aydınlı kaleci Nuri Can Özaydın ile görüştü. Anlaşm sağlanamadı. Kınıkspor'dan Engin Kaya ile anlaşan Yeşil-Sarılılar, kaleyi sağlama aldı. Kaya, daha önce 2009 yılında Davutlar Belediyespor forması giymişti.

 

KAYA KİMDİR?

Futbol'a İzmir'in köklü kulüplerinde başlayan Engin Kaya, 2004 yılında İçmeler Belediyespor'a transfer oldu. 2008'de Batman Petrolspor'da profesyonel olan Kaya, ertesi sezon Davutlar Belediyespor'a gitti. Ardından Aliağa Futbol AŞ'de 1 sezon oynadıktan sonra FBM Makina Balçova Yaşamspor'a transfer oldu. Burada Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk yaşadıktan sonra 3. Lig'de profesyonel sözleşme imzaladı. Son olarak da Kınıkspor forması terleten Kaya, Türkiye Kupası heyecanı da yaşamıştı.

 

GÜNDEME OTURMUŞTU

Engin Kaya, Balçova Yaşamspor ile Galatasaray'a 9-1'lik skorla mağlup oldukları maçtan önce Galatasaray'a karşı, "Bizde 4 atalım" diyerek tweet atmış ve 9-1 mağlup olduktan sonra sosyal medyada konu olmuştu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler