26 Nisan 2024, Cuma

"Yenilgiye alışık değiliz, sabırlı olalım"

10 Ağustos 2014, Pazar 18:33

     


Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Çine Madranspor'un Somaspor'a yenilerek oynadığı 3 hazırlık maçını da mağlubiyetle tamamladı. Bu yenilgiler, yenilgiye alışık olmayan Çine Madransporlu taraftarları da üzdü.

 

"Geçen sene yenilgiyi unutmuştuk, bu yenilgilere alışık değiliz" diyen Çine Madranspor Antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, taraftarlara seslenerek, sabırlı olmalarını ve başarı için gerekenin yapılacağını söyledi.

 

Somaspor maçı sonrası açıklamada bulunan Çine Madranspor Antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, "Henüz istediğimiz seviyede değiliz. Yeni bir takım kurduk. Önceliğimiz takıma kondisyon yüklemek, henüz taktik çalışmalarımıza başlayamadık. Bu zorlu süreçten geçmemiz gerekiyor. Zamanla takımda yer alan futbolcular birbirlerini tanıyacaklar. Bir kaleci, iki orta saha ve bir forvet daha alma çalışmalarımız sürüyor. Bu transferlerin gerçekleşmesi de gücümüze güç katacak. 28 yıl aradan sonra 3. Lig'de mücadele etme başarısını gösterdik. Bu unutulmamalı" dedi.

 

"SABIRLI OLUN"

Ferhatoğlu, açıklamasını şu sözleriyle noktaladı:

"Ben geçen sene takımın başına geldiğimde ilk 4 hafta istediğimizi gerçekleştirememiş ve daha sonra ise bunu başarmıştık. Son Somaspor yenilgimizle birlikte taraftarlarımızın moralinin bozulduğunu hissettim. Ne de olsa geçen sene yenilgiyi unutmuş bir takım olmuştuk. Bu yenilgilere alışık değiliz. Fakat taraftarlarımız sabırlı olmalı. Herkes takımına sahip çıksın. Takımın başarısı için gereken neyse yapacağız." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler