24 Nisan 2024, Çarşamba

Çinelilerle hasret giderecek

9 Aralık 2016, Cuma 16:03

     


Geçmiş yıllarda iki dönem Çine Madranspor’un teknik direktörlüğünü yapan ve Çineliler tarafından çok sevilen Erdoğan Özalp, yine Çine Madranspor Teknik Direktörü olarak Sarayköyspor maçında Çinelilerle hasret giderecek.

 

Çine Yüksel Yalova Stadında Pazar günü saat: 14.00’da Sarayköyspor’u ağırlayacak olan Çine Madranspor’da Teknik Direktör Erdoğan Özalp uzun bir sürenin ardından Çineli taraftarlar ile kucaklaşacağını ifade ederken, “Çinelileri gerçekten çok özledim. Çine Madranspor’da sevinçli ve hüzünlü bir çok anım var. Yeniden Çine için görevimi yapıyorum. Amacım Çinelileri mutlu edecek sonuçlar alabilmek. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. Beni tekrar Çineliler ile buluşturan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e çok teşekkür ediyorum. Başkan ve yönetim kurulunun yüzlerini kara çıkartmamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bütün Çinelileri Sarayköyspor maçına davet ediyorum. Çünkü onları çok özledim. Bizim iyi sonuçlar alabilmemiz için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımız yok ise biz de yokuz demektir. O yüzden Çine aşkına bütün Çine sevdalılarını maça davet ediyorum.” dedi.

 

MADRANSPOR ÖZALP İLE 2’DE 2’NİN PEŞİNDE

Çine Madranspor Erdoğan Özalp ile çıkmış olduğu ilk maçında galibiyet orucunu bozarken ligin namağlubu ve bir maç eksiği ile gizli lideri Ortaca Belediyespor’u deplasmanda 1-0’lık skor ile mağlup etmeyi başardı. Sarayköyspor maçından 3 puan almak isteyen Çine Madranspor, maçtan galip ayrılan taraf olması halinde Sarayköyspor’un iki puan önüne geçerek avantaj yakalamış olacak. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler