29 Mart 2024, Cuma

Madranspor, kupa sınavına çıkacak

9 Eylül 2014, Salı 14:55

     


Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Çine Madranspor, yarın Türkiye Kupası’ndaki rakibi FBM Makine Balçova Yaşamspor ile karşılaşacak.

 

Ligdeki ilk maçında Eyüpspor’a yenilerek kötü bir başlangıç yapan Çine Madranspor, yarın saat: 15.30’da İzmir Ulucak Stadı'nda FBM Makine Balçova Yaşamspor ile karşılaşarak Türkiye Kupası'nda bir üst konuma çıkmak için mücadele edecek. Çine Madranspor Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu, “Rakibimizi yenerek, ilk resmi galibiyetimizi almak istiyoruz. 3. Lig’e kötü bir başlangıç yaptık. Kötü başlangıcı bu maçı kazanarak düzeltmek istiyoruz.Türkiye Kupası’nda gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

 

“YENMEK İÇİN ÇIKACAĞIZ”

Eyüpspor yenilgisinden öğrendikleri çok şey olduğunu söyleyen Çine Madranspor Takım Kaptanı Muhittin Bozkurt, “Eyüpspor maçında çok gol pozisyonuna girdik. Eğer bunları değerlendirebilseydi, maç bizim aleyhimizde 6 -3’lük bir skorlar bitebilirdi. Takım savunmasında hepimizin eksikleri var. Bunlara önümüzdeki maçlarda daha çok dikkat edeceğiz. İnşallah, Türkiye Kupası’ndaki rakibimiz Balçova Yaşamspor’u yenerek, Çine’ye döneceğiz” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler