26 Nisan 2024, Cuma

“Futbolcularımın alınlarından öpüyorum”

8 Kasım 2016, Salı 14:05

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden ve sahada vermiş olduğu iyi mücadele ile göz dolduran ancak gol yollarındaki şansızlık ve beceriksizliklerden ötürü ligin en alt sıralarında yer alan Çine Madranspor’un Teknik Direktörü Sunay Güneş, Çiğli Belediyespor maçı ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında “Futbolcularımı alınlarından öpüyorum” dedi.

 

Bu sezon ilk hedefi lige tutunmak olan Çine Madranspor, maçlarda vermiş olduğu mücadele ve iyi oyun ile taraftarları ve rakiplerince saygı duyulan ve sevilen bir takım olmasının yanı sıra henüz maç kazanamamış olması ve girdiği gol pozisyonlarında başarılı olamaması da eleştirilere sebebiyet verirken, şampiyonluğun en önemli adaylarından birisi olan Çiğli Belediyespor karşılaşması sonrası Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, futbolcularının vermiş olduğu mücadeleden gayet memnun olduğunu belirtti.

 

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

“Futbolcularımı alınlarından öpüyorum” diyen Teknik Direktör Güneş, “Şampiyonluğun önemli adaylarından Çiğli Belediyespor ile deplasmanda oynamamıza rağmen iyi mücadele ettik. 70. Dakikada 10 kişi kaldık. Son dakikalarda iki net gol pozisyonundan yararlanamadık. 90+3’te yediğimiz gol ile en azından hak ettiğimiz bir puandan da olduk. Bizi İmzir’e izlemeye gelen taraftarlara teşekkür ediyoruz. Onlarda biliyor ve görüyor ki her şey var yine gol yok. Futbolcularımıza kızamıyoruz çünkü ellerinden gelenin fazlasını vererek mücadele ediyorlar. Bu üzerimizdeki şansızlığımızı elbette atacağız. Grubumuza baktığımızda takımlar arası uçurum bir puan farkı yok. Her an her şey olabilir, bunun bilincinde gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah şans önümüzdeki günlerde bize dönecek. Bu takımı ligde tutmak ilk hedefimiz ama ligi güzel bir yerde bitireceğimize inanıyorum” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler