24 Nisan 2024, Çarşamba

"Madranspor, kendini bulana kadar daha çok yenilecek"

8 Eylül 2014, Pazartesi 14:55

     


Spor Toto 3. Lig'deki ilk maçında evinde Eyüpspor'a yenilerek kötü bir başlangıç yapan Çine Madranspor'un Antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, maç sonucunu değerlendirerek, "Çine Madranspor, kendini bulana kadar daha çok yenilecek" dedi.

 

Ferhatoğlu maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, "Maçı kazanabilirdik. Çok gol pozisyonu kaçırdık. Yakaladığımız gol pozisyonlarında beceriksizdik. Bunun dışında savunmada da istediğimiz oyunu oynayamadık. Takım savunması olarak daha çok çalışma yapmamız gerekiyor. Her maçı kazanmayı kim istemez ki ancak Çine Madranspor kendini bulana kadar daha çok yenilecek" diye konuştu.

 

"LİGİN SONUNU GETİRMEMİZ KOLAY OLMAZ"

Maçta istedikleri seyirci olmadığı için hayal kırıklığına uğradıklarını belirten Teknik Direktör Ferhatoğlu, "İşler kötüye gitmeye başladığında taraftarlar protesto etmeye başladı. Taraftarın tavrı, bize yansıttığı destek veya olumsuzlukların bizlerin üzerindeki etkisi herkesin düşündüğünden daha da fazla. Bu sezon amacımız ligde kalmak. Eğer taraftarlarımız bir yenilgi yüzünden bize sırt dönerse ligin sonunu getirmemiz kolay olmaz. Lige tutunmak istiyoruz. Bu işin üstesinden de geleceğiz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler