24 Nisan 2024, Çarşamba

Kaltun’da 4. şampiyon Real Madran

8 Haziran 2016, Çarşamba 09:55

     


Kaltun Holding’in geleneksel hale getirdiği ve 4 yıldır her sene gerçekleştirilen halı saha turnuvasının şampiyonu belli oldu. Geçtiğimiz yıl düzenlenen turnuvada ilk guruptan çıkamayan Real Madran futbol takımı, finalde Kaplanlar futbol takımını yenerek 2016 yılının şampiyonu oldu.

Kaltun Holding, çalışanların birbiriyle kaynaşması ve birlikteliğe vermiş olduğu önemi, holdingin her alanına yaymak için her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği halı saha futbol turnuvasını bu yıl da gerçekleştirdi. Çin Çin Halı Saha'da gerçekleştirilen turnuva, yaklaşık bir ay sürdü. Kaltun Holding’in her alanında çalışan personelin 10 kişiden oluşan 8 takımı şampiyon olabilmek için mücadele etti. Guruptan çıkan ve çeyrek final ve yarı final maçlarını kazanarak finale yükselen geçen yılın şampiyon takımı Kaplanlar, Real Madran futbol takımı ile şampiyonluk maçında karşılaştı. Maçı Real Madran 4-2’lik skor ile galip bitirerek şampiyon oldu. Holding çalışanları ve aileler maça yoğun ilgi gösterdi. Maçı izleyenlere ekmek arası köfte, ayran ve tatlı ikramı yapıldı.

Şampiyonluk maçının ardından düzenlenen tören ile şampiyon Real Madran futbol takımına kupası ve ödülleri hediye edilirken, ikinci olan takıma da ödülleri takdim edildi. Futbolcular ödül ve başarı belgelerini maçı izleyen Kaltun Holding'in sahibi Kamil Tuncer ve CHP Aydın eski Milletvekili Osman Aydın’ın elinden aldı. Kaltun Holding Halı Saha Futbol Turnuası’nın 2016 sezonu şampiyonu Real Madran futbol takımının futbolcuları, şampiyon olmanın sevincini yaşadı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler