19 Nisan 2024, Cuma

Karpuzlu, Yıldızspor'un şampiyonluğuna izin vermedi

8 Nisan 2018, Pazar 20:54

     


Aydın Amatör Süper Lig'de üçüncü sırayı garantileyen ve iddiası kalmayan Karpuzlu Belediyespor, son hafta maçında Yıldızspor'u mağlup ederek rakibinin yenilmezlik serisine son verdi ve şampiyon olmasını da engelledi.

 

Aydın Amatör Süper Lig'de namağlup Yıldızspor, Karpuzlu Belediyespor'u ağırladı. Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha'da oynanan maçta Karpuzlu Belediyespor, 17'te Taner Otlak'ın penaltı golüyle öne geçti 0-1. 35'te Karpuzlu Belediyespor, Berat'ın golüyle farkı açtı: 0-2. İlk yarının son 10 dakikasında ise Yıldızspor sayısız gol ataklarını harcadı. 45'te Taylan'ın vuruşu ise direkte patladı. İkinci yarıya iyi başlayan Yıldızspor aradığı golü geç de olsa buldu. 78'te Fermayil ile farkı bire indirdi: 1-2. Kalan dakikalarda Yıldızspor yüklense de golü bulamadı ve Yıldızspor şampiyonluğu kaybetti ve namağlup serisini sonlandırdı.

 

Böylelikle son maçını Esnafgücü'nün sahaya gelmeyeceğini bildirmesi üzerine karşılaşmayı 3-0 hükmen kazanan Didim Belediyespor şampiyon oldu.

 

YILDIZSPOR'UN RAKİBİ KUŞADASISPOR

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta Bozdoğan Belediyespor'un, Ödemişspor'a 2-0 mağlup olmasıyla Aydın takımları arasında ikinci sırada kalan Kuşadasıspor, Aydın Amatör Süper Lig ikincisi Yıldızspor ile baraj maçı yapacak. Baraj maçının tarihi ve yeri önümüzdeki günlerde belli olacak. Baraj maçını kazanacak takım gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de yer alacak. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler