29 Mart 2024, Cuma

Hızır gibi hoca

7 Şubat 2017, Salı 12:53

     


Bölgesel Amatör Ligde kötü günler geçiren Çine Madranspor’un imdadına eski günlerde olduğu gibi yine Teknik Direktör Erdoğan Özalp yetişirken, Çine Madranspor Erdoğan Özalp ile çıkmış olduğu 6 maça mağlubiyet yüzü görmedi. Çine Madranspor 2 sezon önce zor günler geçirmiş ve yine Özalp ile ligde kalmayı başarmıştı.

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta ligde kalma mücadelesi veren ve ligin ilk 9 maçında galibiyet yüzü görmeyen Çine Madranspor, Teknik Direktör Erdoğan Özalp ile şeytanın pabucunu ters giydirdi, yenilgi nedir unuttu. Çine Madranspor ligin ilk 9 maçında sadece 3 puan toplarken, Teknik Direktör Erdoğan Özalp ile çıkmış olduğu 6 maçta 14 puan topladı.

 

BAŞ ROLDE YİNE O VARDI

2 sezon öncesi Spor Toto 3.Lig 2.Grupta ligde kalma mücadelesi veren ve zor günler geçiren Çine Madranspor’da Teknik Direktör Armağan Yapıcı’nın istifası üzerine Erdoğan Özalp yine Çine Madranspor’un dümenine geçmiş, 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve bir mağlubiyet alarak toplamış olduğu 20 puan ile Çine Madranspor’un ligde kalmasında önemli rol oynamıştı.

 

“ÇOK GÜZEL BİR DUYGU”

Çine’yi çok sevdiğini belirten Çine Madranspor Teknik Direktörü Erdoğan Özalp, “Çine Madranspor ve Çinelilerin artık benim gönlümde ayrı bir yeri var. Geçtiğimiz dönemde Çine Madranspor’dan ayrılırken yine Çine Madranspor’un zarar görmemesi için ayrılmak zorunda kalmıştım. Bu sezon hedefimiz ligde kalmak bunu başarmak istiyoruz. Ben Çine’den ayrılmak istemiyorum. Türkiye’nin en köklü kulüplerinden birisinde çalışmak çük güzel bir duygu. İnşallah hep birlikte gelecekte de çok güzel işler yapacak ve güzel anılarımız olacak” dedi.  (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler