29 Mart 2024, Cuma

Maç bitti saha karıştı

4 Kasım 2018, Pazar 16:41

     


Çine Madranspor ve Karpuzlu Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmaz iken her iki takımda sahadan birer puan ile ayrıldı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha karıştı. 
 
Çine Yüksel Yalova Stadı'nda Çine Madranspor, Karpuzlu Belediyespor'u konuk etti. Çine Madranspor ve Karpuzlu Belediyespor'un karşılıklı bir çok net pozisyonu gole çeviremediği maçta her iki tarafta birer puana razı oldu. Maçın son dakikaları ise gergin anlara sahne oldu. 85. dakikada Karpuzlu Belediyespor'un takım kaptanı Halim kırmızı kart ile oyun dışı kalırken aynı zamanda Karpuzlu Belediyespor'un yedek kalecisi Onur ise küfür ettiği iddiası ile kırmızı kart gördü. 6 dakika uzatmanın oynandığı karşılaşmanın 89. dakikasında ise Çine Madransporlu İhsan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Çine Madranspor'da kendi evinde alınan beraberlik tatmin edici olmasa da taraftarlar futbolcuları alkışlayarak sahip çıktı. 
 
"FUTBOLCULAR BİRBİRİNE GİRDİ"
Maçın son dakikalarında saha içerisinde cereyan eden gerginlik bitiş düdüğü ile de devam etti. Çine Madransporlu ve Karpuzlu Belediyesporlu futbolcular birbirine girdi. Maçta güvenliği sağlayan polis ekipleri olaylara müdahale etti. (OSMAN YURTTAŞ)






 
Son Eklenen Haberler