24 Nisan 2024, Çarşamba

Madran, maçlarını evinde oynamayacak mı?

4 Temmuz 2015, Cumartesi 12:08

     


Çine Madranspor Kulübü Başkanı Mehmet Tuncer, Çine Madranspor'un yeni sezonda evindeki maçlarını Yüksel Yalova Stadı'nda oynayabilmesi için suni çim sahanın değişmesi gerektiğini belirterek, zemin değişimi için gerekli her türlü adımı atacaklarını söyledi.

 

Çine Yüksel Yalova Stadı'nın 3. Lig maçlarının oynanmasına müsait olmaması Çine Madranspor'un maçlarını nerede oynayacağı, sorunun giderilip, giderilemeyeceğini kafalarda soru işareti olarak kalırken, bu sezon başarı isteyen kulübün geçtiğimiz sezon Aydın'da oynadığı maçlarda başarısız olması yöneticileri, teknik heyet ve taraftarları düşündürüyor.

 

Geçtiğimiz sezon Çine Yüksel Yalova Stadı'nda 3. Lig'e uygun bir takım değişikliklerin yapılacağı konusunda federasyona taahhütname verdiklerini ve bu şekilde ikinci yarı maçlarını Çine Yüksel Yalova Stadı'nda oynayabildiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Tuncer, bu sezon Çine Yüksel Yalova Stadı'nda oynamaları için verilen taahhütnamenin yerine getirilmesi gerektiğini dile getirdi. Stadın zemininde sorun olduğunu ve yıpranan suni çim sahanın değişmesi gerektiğini dile getiren Tuncer, bu konuda Çineli Mustafa Savaş'la görüştüklerini Savaş'ın stadın suni çiminin yenilenmesi için yetkili mercilere danışacağını söyledi. Zeminin değişmesi için ellerinden gelenin daha fazlasını yapmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Tuncer, Çine Madranspor'un maçlarını Çine Yüksel Yalova Stadı'nda oynamasını istediklerini belirtti.

 

"MAÇLARIMIZI EVİMİZDE OYNAMAK İSTİYORUZ"

Konu hakkındaki görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Erhan Özalp ise, ev sahipliği yapacakları maçları Çine'de oynamak istediklerini ifade ederken, aksi takdirde meydana gelen her türlü şartın kendilerine bir eksi olabileceğini söyledi. Çine Yüksel Yalova Stadı'nda taraftar ile birlikte oynanacak maçların önemine değinen Özalp, tüm zorlukların üstüne gideceklerini şartlar ne olursa olsun başarı sağlamak için ter dökeceklerini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler