25 Nisan 2024, Perşembe

Çine Madranspor kötü günler geçirdi

4 Ocak 2017, Çarşamba 10:34

     


Çine Madranspor 2016 yılında mücadele ettiği Spor Toto 3.Lig’e veda etti. Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor, ligin ilk yarısında da umduğunu bulamadı.

 

Çine Madranspor, 2016 yılında kötü günler geçirdi. 2016 yılında Spor Toto 3.Lig’e veda eden Çine Madranspor, Bölgesel Amatör Lig 8. Grubun ilk yarısında da iyi bir tablo ortaya koyamadı. Çine Madranspor, ligdeki ilk galibiyetini ilk yarının bitimine 2 maç kala Erdoğan Özalp önderliğinde aldı. Çine Madranspor, üst üste almış olduğu 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile ligin ikinci yarısına umut taşıdı.

 

Çine Madranspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Çine Belediye Başkanı olan Enver Salih Dinçer, 2016 yılının Çine Madranspor için şansız bir yıl olduğunu ifade ederken, “2016 yılında 3.Lig’e veda ettik. Başa geldiğimizde BAL Ligi'nde az bütçe ile kurmuş olduğumuz genç takımımız ile zor günler geçirdik. Yeni yeni takım olma yolunda ilerliyoruz. Takım genç ve henüz tam olarak oturmadı. Ligin son maçlarında günden güne iyiye giden bir tablo çizdik. İnşallah ligin ikinci yarısında umduğumuz başarıları bulacak ve 2017 yılına iyi bir başlangıç yapacağız. Bu yıl hedefimiz ligde kalmak ve bunu başarmak istiyoruz” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler