28 Mart 2024, Perşembe

"Hak eden kazansın"

3 Kasım 2018, Cumartesi 11:54

     


Aydın Amatör Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Karpuzlu Belediyespor Teknik Direktörü Rıfat Özdemir, Çine Madranspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Özdemir, "Hak eden kazansın" dedi.

 

Aydın Amatör Süper Lig'de geride bırakılan 6 haftada mağlubiyeti bulunmayan ve sadece bir beraberliği nedeniyle lider Yıldızspor'un 2 puan gerisinde kalan Karpuzlu Belediyespor'un Teknik Direktörü Rıfat Özdemir, Çine Madranspor öncesi yapmış olduğu basın açıklamasında her iki takımın maçlarının Aydın futbol camiasında derbi havası oluşturduğunu ve önem verildiğini ifade ederken 'Hak eden kazansın' dedi.

 

"ÇİNE'DEN PUANLAR İLE DÖNMEK İSTİYORUZ"

Hedeflerinin bir üst lig olduğunu belirten Karpuzlu Belediyespor Teknik Direktörü Rıfat Özdemir, "6 haftada sadece bir beraberliğimiz var ve namağlup yolumuza devam ediyoruz. Çine'den puanlar ile dönerek şansımızı daha da artırmak istiyoruz. Hedefimiz bir üst lig. Bunu şampiyonluk ile taçlandırmak bizleri çok mutlu edecek. Çine Madranspor ve Karpuzlu Belediyespor Aydın futbol camiasında kendisini kanıtlamış iki başarılı kulüp. Bu takımların arasında yapılan müsabakalar Aydın futbol camiasında derbi havası estiriyor. Güzel bir maç olacağını tahmin ediyoruz. İnşallah hak eden kazanır, gerginlik yaşanmaz ve futbolseverler futbol dolu dakikalar geçirir. Biz takım olarak maça iyi hazırlandık ve başarılı bir sonuç alabilmek için sahada elimizden gelenin fazlasını da mücadelemize yansıtarak başarılı olmaya çalışacağız. Her iki kulübe de başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler