25 Nisan 2024, Perşembe

Bayramda iyice düşünecekler

3 Temmuz 2016, Pazar 07:55

     


Bu sezon BAL Liginde mücadele edecek olan ve ligde kalmayı öncü hedef olarak belirleyen Çine Madranspor, Çine’nin evladı Teknik Direktör Soner Ancın ile görüştü. Çine Madranspor ve Soner Ancın, Ramazan Bayramının ardından masaya oturarak tekrar görüşme kararı aldı.

 

Çine Madranspor yönetimi ve Soner Ancın, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’în makamında bir araya geldi. Bu sezon BAL Liginde Aydın ve Muğla’da forma giyen futbolculardan oluşturulacak bir futbolcu grubu ile mücadele etmek ve alt yapıda önemli bir geliştirme projesi sürecini başlatmak isteyen Çine Madranspor yönetimi, geçen sezon Aydınspor 1923’ün alt yapısında görev yapan ve Coca Cola Gelişim Ligleri U17 Kategorisinde Aydınspor U 17 Takımını şampiyon eden Çine’nin evladı Soner Ancın’a, Çine Madranspor’da teknik direktörlüğü teklifinde bulundu. Çine Madranspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Soner Ancın’a, Çine Madranspor’u yeni bir oluşumun içerisine sokmak istediklerini ve Çine Madranspor’un Teknik Direktörünün Çineli olmasını istediklerini ifade ederken, bu düşünce çerçevesinde en uygun adayın ise kendisi olduğunu aktardı.

 

ÇİNE MADRANSPOR’A GÖNÜLDEN BAĞLI OLDUĞUNU İFADE ETTİ

Soner Ancın, geçmişte futbol oynadığı ve teknik direktörlüğünü yaptığı Çine Madranspor’a gönülden bağlılığı olduğunu, Aydın futbol camiasında ‘bitti’ gözü ile bakılan Çine Madranspor kulübünün yeni oluşturulan yönetim ile bu tavrını tamamen değiştirdiğini söyledi. Aydın futbol camiasının yeniden gözünü Çine Madranspor’a çevirdiğini ve umutlandığını belirten Ancın, Çine Madranspor’da çalışmayı çok istediğini ifade etti.

 

Çine Madranspor yönetimi ve Soner Ancın, Ramazan Bayramının ardından bir kez daha masaya oturma ve ciddi anlamda transfer görüşmesi gerçekleştirme kararı aldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler