28 Mart 2024, Perşembe

Karpuzlu Belediyespor'da hedef; ligde tutunmak

2 Eylül 2016, Cuma 08:42

     


Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8.Grup'ta mücadele edecek olan Karpuzlu Belediyespor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Genç ve mütevazI bir kadro oluşturarak yeni sezonda ligde tutunmayı hedefleyen Karpuzlu Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını İlhami Ortekin Spor Kompleksi Tesisleri’nde sürdürüyor. Yeni transferlerin performansı göz doldururken denenmeye gelen genç oyuncular da takımda kendilerine yer bulmak için kıyasıya mücadele ediyor.

 

BULGURLU: MÜTEVAZI BİR TAKIM OLACAĞIZ

 

Karpuzlu Belediyespor Antrenörü Cavit Bulgulu, takımın genel durumundan memnun olduğunu dile getirerek, daha çok çalışıp, çok koşan, rakip takımın oyununu bozan bir ekip olacaklarını dile getirdi. Bulgulu, yaptığı açıklamada; “Bayrama kadar 4 hazırlık karşılaşması yapacağız. Bu esnada ligin ilk karşılaşması olan Çiğli Belediyespor maçına hazır olacağımızı düşünüyorum. Çok koşan, mücadele eden, rakibin oyununu bozan mütevazı bir takım kurgusu oluşturuyoruz. Lige renk katacağız” ifadelerini kullandı.

 

Yeni sezon öncesi Aydınspor 1923 U19 ve Shçekspor ile oynadığı 2 hazırlık karşılaşmasından da galip ayrılan Karpuzlu Belediyespor, haftasonunda cumartesi günü Yatağanspor, önümüzdeki pazartesi günü Kuşadasıspor ve perşembe günü İncirliova Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. (KAMİL KAZANKAYA)







 
Son Eklenen Haberler