25 Nisan 2024, Perşembe

Çine’nin parası memleketin çocuklarına harcanacak

2 Temmuz 2016, Cumartesi 10:51

     


Yeni oluşturulan Çine Madranspor Yönetim Kurulu, görev dağılımı yaparak mesaiye başladı. Çine Madranspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yeni oluşturulacak futbol takımı kadrosunda Aydınlı ve Muğlalı futbolculara ağırlık verme kararı aldıklarını açıkladı.

Spor Toto 3.Lig’den düşen ve bu sezon BAL Ligi'nde Didim, Karpuzlu Belediyespor ve Sökespor ile birlikte mücadele edecek olan Çine Madranspor’da yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı yapıldı. Su Cafe Park’ta toplanan Çine Madranspor Yönetim Kurulu üyeleri, takımın bu sezonunu ve geleceğini masaya yatırdı. Üyeler, altyapıya önem verilmesi ve Çineli çocukların yetiştirilmesi yönünde karar alırken, önceliğin, Çine Madranspor’un BAL Ligi'nde tutulmasına verilmesi, uygun koşullar doğduğu takdirde de şampiyonluğun düşünülmesi fikrine varıldı.

 

MADRANSPOR, TERLETTİĞİ FORMASINI YASTIĞININ ALTINA KOYARAK UYUYABİLECEK GENÇLER ARIYOR

Çine Madranspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Biz BAL Ligi'nde bizi iyi temsil edebilecek ve ligden düşürmeyecek bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu takımı da ağırlıklı olarak Çine, Aydın ve Muğla'da oynayan futbolculardan kurmak istiyoruz. Bu takımın formasını terleten ve terlettiği formasını yastığının altına koyarak o forma ile uyuyabilecek, bizim diyebileceğimiz futbolcuları Çine Madranspor çatısı altında bir araya getirmek istiyoruz. Bütçe konusunda çok iradeli ve kontrollü bir plan anlayışı içerisinde hareket ederek, herkese adil bir yaklaşım sergilemek ve hak edenin hakkını veren, yapamayacağı işe de hiç kalkışmayan, yapacağı ve söz verdiğini de yerine getiren bir kulüp olacağımızı herkesin bilmesini isteriz. Biz yeni oluşan yönetim ile ne istediğini iyi bilen bir kulüp olacağız. Hayalleri bir kenara bırakıp gerçekleri yaşamak ve 90 yıllık büyük bir çınar, Çine’nin en büyük değerlerinden birisi olan Çine Madranspor’u bu toprakların üzerinde yetişen çocuklar ile daha bir bütün haline getirmek istiyoruz. İlk hedefimiz BAL Ligi'nde kalmak, eğer takım daha büyük başarılar için reaksiyon gösterirse şampiyonluğu da düşünerek yeniden 3.Lig’e çıkmak isteyebiliriz” dedi.

 

ÖNCELİK TEKNİK DİREKTÖR

Transferlerin, Çine, Aydın ve çevre illerden olacağını belirten Başkan Dinçer, öncelik olarak teknik direktör bulacaklarını ve onun ile birlikte transfer çalışmalarına hızla başlayacaklarını söyledi.

 

YÖNETİM KURULUNDA GÖREV DAĞILIMI ŞU ŞEKİLDE OLDU

Başkan Enver Salih Dinçer, Başkan Yardımcısı Engin Aydın, Başkan Yardımcısı Mustafa Ambarcı, Asbaşkan Bircan Öter, Asbaşkan Süleyman Şenbaklavacı, Genel Kaptan Necabettin Tamcı, Genel Kaptan Halit Güler, Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Erçin, Altyapı Sorumlusu Mehmet Güler, Basın Sözcüsü Ali Güner, Muhasip Ramazan Kahraman olarak belirlenirken, transfer komitesinde ise Necabettin Tamcı, Tuncay Elçin, Engin Aydın ve Süleyman Şenbaklavacı görevlendirildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler