24 Nisan 2024, Çarşamba

“Federasyon, Çine’nin sahipsiz olmadığını bilmeli”

1 Kasım 2016, Salı 09:25

     


Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'taki 5. maçında da üç puan ile tanışamayan Çine Madranspor'un teknik direktörü Sunay Güneş, Çine Madranspor’un hakemler tarafından art niyetli olarak katledildiğini belirtirken, Çine’nin ileri gelenlerinin Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ile görüşmelerini ve federasyonun Çine’nin sahipsiz olmadığını bilmesi gerektiğini söyledi.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'taki 5. karşılaşmasını Pamukkalespor ile oynayan ve 0-0 biten maçta yine üç puanla tanışamayan Çine Madranspor’un teknik direktörü Sunay Güneş, maç sonunda yaptığı basın açıklamasında karşılaşmayı yöneten hakemlere ateş püskürdü. “İyi oynuyoruz, iyi savaşıyoruz, tek eksiğimiz ise gol” diyen Teknik Direktör Sunay Güneş, “Pamukkalespor maçının 75. dakikasında 3 kırmızı kart sonrası sahada 8 kişi mücadele etmemize rağmen rakibe bir tane gol pozisyonu vermeden 4 net gol pozisyonundan yararlanamadık. Kırmızı kartların hepsi art niyetli, bir tanesi bile doğru değil. Çok iyi oynuyoruz, tek eksiğimiz oynadığımız oyun skora yansımıyor. Burada hakemlerin Çine Madranspor’a karşı aldıkları tavır ve art niyetli yönetimlerinin rolü de göz ardı edilmemeli. Çine Madranspor, birileri tarafından bitirilmek isteniyor. Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, sağolsun elinden geleni yapıyor ama Çine’nin önde gelenlerinin acilen federasyon ile görüşerek bazı mesajlar vermesi gerekiyor. Fedrasyon, Çine’nin sahipsiz olmadığını bilmeli. Burada bir ilçe halkının emeği katlediliyor. 5 maç oldu, maçlarımızı yöneten bir tane hakem, 'Haksızlık yapmadım' diyemez” dedi.

“FARE DEĞİLİZ”

Çine Madranspor’un büyük paralarla kurulmadığını ifade eden Güneş, “Biz ve futbolcular buraya Çine’nin parasını yemeye gelmedik. Bu çocukların hepsi daha 20’li yaşlarında. İyi yerlere gelmek istiyorlar. Onların derdi para değil. Bu çocuklar her maç sonunda 'Bizim hakkımız yeniyor' diye ağlıyorlar. Geçmiş yıllarda bu takımın büyük paralar harcanarak batırıldığını duyuyoruz. Biz sahada şerefimizle oynuyoruz. Bir hatamız oldu, o da hakemleri hesaba katamadık. Her şeyimizle mücadele ediyoruz. Bu takım günden güne daha iyi olacak. Şimdi birileri 'Bu hoca gitsin' demeye başlamış, biz fare değiliz gemiyi terk edelim. Bize yönetim rica ederse o zaman görevimizi bırakırız. Ama biz sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Bizim alnımız ak” dedi.

“ELLERİNİ VİCDANLARINA KOYSUNLAR”

Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, ayrıca Pamukkalespor maçı sonrası sahada oluşan kavgayı da anlattı. Pamukkalesporlu bir futbolcunun taraftar ile sürtüştüğünü ve son olarak taraftarlara yaptığı kol hareketinin ardından saha içerisinde kavga çıkmasına neden olduğunu ifade ederken, “Ben o futbolcuya git içeri gir, sürtüşme dedim ama beni dinlemedi, yaptığı kol hareketi herkesi çıldırttı. Onların doktoru yoktu, masörleri yoktu. Onları biz tedavi ettik. Sularını biz karşıladık. Onlar ne yapmışlar, gitmişler bizden şikayetçi olmuşlar. Ellerini vicdanlarına koysunlar” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler