18 Nisan 2024, Perşembe

Çine'nin evladı Madranspor'da

1 Ağustos 2018, Çarşamba 11:32

     


Çineli kaleci Halim Altaş, Aydın Amatör Süper Lig ekibi Çine Madranspor ile anlaştı. Altaş memleketi için yeşil sahalarda ter dökmekten onur ve gurur duyacağını ifade etti.

 

Aydın Amatör Süper Lig ekibi Çine Madranspor, bugüne kadar profesyonel olarak 3. Lig'de mücadele eden bir çok takımda forma giyen Çineli kaleci Halim Altaş ile anlaşmaya vardı. Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler, "Çineli bir sporcuyu yine ilçemiz için yeşil sahalarda mücadele eden takımımıza kazandırmak bizleri mutlu etti. Halim kardeşimiz ile bu sezon güzel ve başarılı bir futbol sezonu geçireceğimizden hiç şüphemiz yok. Hemşehrimize aramıza hoş geldin diyor ve hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

 

HEMŞEHRİLERİNİ MEMNUN ETMEK İSTİYOR

Halim Altaş ise memleketinde futbol oynamanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederken, memleketini yeşil sahalarda temsil etmek ve başarılı olmak için elinden gelenin daha fazlasını ortaya koyarak Çineli futbol severleri memnun etmek istediğini ifade etti.

 

ÇİNE'YE PROFESYONEL KALECİ

Bugüne kadar bir çok profesyonel kulübün file bekçiliğini yapan Halim Altaş sırasıyla, Bucaspor, Orhangazi Belediyespor, Kızılcabölükspor, Halide Edip Adıvarspor, Bergama Belediyespor, Gaziosmanpaşaspor'da forma giydi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler