25 Nisan 2024, Perşembe

Güneş'ten futbolculara özel motivasyon

1 Ağustos 2016, Pazartesi 13:53

     


BAL Ligi hazırlıklarına başlayan Çine Madranspor, 23 kişilik bir grup futbolcu ile idman yaparken, Teknik Direktör Sunay Güneş futbolculara güven aşılıyor, futbolcuları cesaret verici sözleriyle motive etmeye çalışıyor.

 

Çine Madranspor, 23 kişilik futbolcu grubu ile antrenman çim sahasında BAL Ligi hazırlıklarına başladı. Son idmana Amerikalı Kourouma Boua ile Ganalı Junas Soka da katıldı. Jonas Soka, idmanda dikkati çeken isim haline geldi.

 

Çine Madranspor'a başarılı olabilmek için geldiğini ifade eden Teknik Direktör Sunay Güneş, antrenman sırasında futbolcularına sürekli cesaret ve güven verici sözler ile hitap ederken, "Niye atmadın, şuraya niye koşmadın gibi söylemler yok. Destek var. Hadi aslanım, hadi koçum var. Niye şöyle yapmadın diyeni affetmem. Hiçbir zaman hata yapmaktan korkmayın. Hata yapmaktan korkarsanız, daha çok hata yaparsınız. O sorumluluğu alın kendinize. Ben iyiyim, ben bunu yaparım deyin. İnanın. Ben bunu yapacağım, ben bu asisti yapacağım, bu topu gole çevireceğim, bu topu tutacağım deyin. İnanmak başarmanın yarısıdır. Çalışın, kendinize güven verin, hiç bir zaman olumsuzluğa kapılmayın, hata yaptığınızda bir dahaki sefer bunu yapmayacağım diyerek kendinizi şartlandırın ve o hatayı yapmamak için yaptığınız hatayı kesinlikle önemsizmiş gibi unutmayın" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler