26 Nisan 2024, Cuma

MHP Çine İlçe teşkilatı yeni yönetimi tanıttı

30 Ekim 2016, Pazar 14:54

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çine İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetimin MHP Genel Merkez tarafından görevden alınmasının ardından oluşturulan yeni yönetim tanıtıldı. MHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanlığına eski başkan Kamil Ak getirildi. Başkan Ak, tanıtım için gerçekleştirilen basın açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
 
MHP Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Kamil Ak, “Yeni yönetimi oluştururken, birleştirici davrandık. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eski başkan Mehmet Yavuz ve diğer yönetimde bulunan arkadaşlarımıza bugüne kadar gayretli hizmetlerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Artık birlik olma vakti. MHP’ye nifak tohumları ekmek isteyen, fitne, fesat çıkartmak isteyen kişilere izin vermemeliyiz. MHP Çine ailesi olarak davamıza sahip çıkmalı, Çine için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Ben bu konuda bütün dava arkadaşlarımı göreve davet ediyorum. Ülkücüyüm diyen bütün vatandaşlarımızı MHP çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Gün birlik günüdür. Eski yönetim her ne kadar ayrılmış olsalar da biz önceki yönetimi dışlamıyoruz, birlik beraberlik içinde partimizi ileriye götürmek için her türlü mücadelenin içinde yanımızda olmalarını istiyoruz” dedi. 

MHP ÇİNE TEŞKİLATI YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
MHP Çine’de oluşturduğu yeni yönetimi MHP Çine İlçe binasında gerçekleştirilen tanıtım toplantısı ile kamuoyuna duyurdu. Kamil Ak başkanlığında oluşturulan yeni yönetim, Zübeyir Özdemir, Namık Yüksel, Dursun Uysal, Şerafettin Fırtına, Selami Özdemir, Hüseyin Aktaş, Azem Özcan, Ahmet Dönmez, Recep Çakır, Zekeriye Gökbel, Kenan Gider, Hasan Tezel, Yakup Kandemir, Bülent Kocabaşoğlu, Mehmet Orhan, Salim Erdoğan, Mehmet Erez, Mehmet Yılmaz, Hüseyin Özaydın, Erol Yüksel, Halil İçöz, Mehmet Kuruman, İbrahim Yıldırım, Arif Ali Gökçen ve Ertuğrul Atcı’dan oluştu.







 
Son Eklenen Haberler