29 Mart 2024, Cuma

Sarıbaş, Hallaçlar Mahallesi'ni ziyaret etti

29 Aralık 2016, Perşembe 14:18

     


AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, Çine’nin Hallaçlar Mahallesi'nde yaşayan Mehmet ve Gülhanım Yavaş çiftini ziyaret etti.

 

Başkan Seda Sarıbaş, ‘Biz varken sizler yalnız değilsiniz’ sloganıyla çıktıkları yolda kendilerine en uzak noktadaki mahalle halkını ziyaret edeceklerini ve AK Parti'nin varlığını onlara hissettireceklerini söyledi.

 

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş, “Mehmet amcamız ve Gülhanım teyzemiz bizlere huzur kokan evlerini açtılar. Mahallemizin ve huzurun kokusunu bu evde hissettik. Onların kapısını çalmak, yüzlerindeki gülümseme olmak, bizim için çok önemli. Kilometrelerce uzağımızdaki insanlara, evlat, kardeş, abla, anne olabilmek, bizim en büyük gayemiz. İster AK Partili ister muhalefet partili olsun her insan bizim için değerlidir. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın selamını tek tek her eve ulaştıracağız. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Bu milleti ayakta tutan bizim birlik ve beraberliğimizdir” dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler