29 Mart 2024, Cuma

"Seçim kadınlarla kazanılır"

29 Mart 2015, Pazar 10:59

     


AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, mazbatasını AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut'un elinden aldı. AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, "Seçim kadınlarla kazanılır" dedi.

 

AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Çine Kadın Kollarını ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, yeni AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza'ya mazbatasını verdi.

 

Seçim çalışmaları hakkında konuşan AK Parti Aydın Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, "Çalınmadık kapı kalsın istemiyoruz. Seçim Kadınlarla kazanılır, diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2001'de yola çıktığında kadınlarla öncülük ederek bunu başarmıştır. Evet seçim kadınlarla kazanılır. 9 seçim, 5 referandum kazandık. Kadınlarımızın desteği ile başarıyı Aydın'da da yakalamak istiyoruz. Bu yüzden burada bizlere çok büyük görevler düşüyor. 17 ilçenin 13'ünde değişiklikler yaptık. İnşallah bir aksaklık olmadan bu seçimlerden alnımızın akıyla başarı ile çıkacağız" dedi.

 

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, "Biz kadınlar olarak, Çine'mizi daha iyi seviyelere taşımak için, AK Parti çatışı altında uğraş vereceğiz. Kimseyle küslüğüm yok. Bir çok CHP'li bayan arkadaşımız, benim başkanlığımı tebrik etti. Her kesim ile iyi geçinmeli ve kavgalara yer vermemeliyiz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler