23 Nisan 2024, Salı

CHP'li kadınlar seçim startını verdi

28 Aralık 2018, Cuma 14:38

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine Kadın Kolları, gerçekleştirmiş olduğu kahvaltı ile seçim startını verdi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Seçimi yine kadınlarımız ile kazanacağız" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine Kadın Kolları, Mehmet Zengin'in Yeri'nde vermiş olduğu kahvaltıya çok sayıda partili kadın üyeler katıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin ve CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç'ın da katılım sağladığı kahvaltıda kadınlara katılımlarından dolayı teşekkür eden CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Kübra Kırmızıgül, "Seçim çalışmalarımıza artık başlıyoruz. Çalmadık kapı, kucaklamadık kadın ve çocuk bırakmayacağız. Biz kadınlar olarak ülkemiz, ilçemiz için çalışmaya hizmet etmeye devam edecek ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu bir partide siyaset yapmaktan gurur duyuyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

 

"HER PARTİLİNİN OYUNA TALİBİZ"

Çine'de gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler içerisinde kadınları da düşündüklerini ve bu projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Kız verecek isek damat adayını araştırıyoruz, hırsız mı, uğursuz mu, hangi aileden geliyor. Kız alacak isek yine namuslu mu, hangi aileden geliyor, bunları araştırıyoruz. Bu araştırmayı 31 Mart günü oy verirken de bunların değerlendirilmesini isteyeceğiz. Çünkü verdiğimiz oy ile bir kişi başkan seçilecek ve ona paramızı geleceğimizi emanet edeceğiz. Belediye başkanı şehr-i emin yani emin kişiler olmalı. Yerel seçimlerde her partilinin oyuna talibiz. İlçeyi yönetenlerin iyi insanlar olması lazım. İyiler daima kazanır ve yine biz kazanacağız. Bundan kuşkumuz yok. 2019 yılının hepimize başarı, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

 

"GÖNÜLLÜ BİR KADIN ORDUMUZ VAR"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi: Bizim kadınlarımız gerçekten büyük bir özveri ile çalışıyor. Her zaman kıskanılan ve taklit edilen gönüllü bir kadın ordumuz var. Bu seçimde yine çok çalışacak ve başarı elde edeceğiz. Çalmadık kapı bırakmamamız gerekiyor. Bu da kadınlarımızın sayesinde olacak. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinize mutlu yıllar diliyorum. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler