18 Nisan 2024, Perşembe

"Çine'yi AK Belediyecilik ile buluşturma vakti geldi"

28 Eylül 2018, Cuma 18:33

     


AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Çine'yi ziyaret etti. "Ülkede ekonomik kriz değil darbe var" diyen Yavuz, "Çine'yi AK Belediyecilik ile buluşturma vakti geldi" dedi. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Çine esnafı, Çine Kaymakamlığı, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, Çine Devlet Hastanesi, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. Vekil Yavuz'a, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayları Mutlu Menderes Eşiyok ve Burhan Kandemir de eşlik etti. Vekil Yavuz, Çine'de yeni görevine başlayan Kaymakam Turan Erdoğan'a başarılar diledi.

 

"ÇİNE'NİN BULUŞTURMA VAKTİ GELDİ"

Genel seçimlerde vermiş oldukları desteklerinden dolayı Çinelilere teşekkür eden vekil Yavuz, "Çine'de genel seçimlerde ilk kez birinci parti olduk. Bu bizim için büyük bir başarı oldu. Tüm Çinelilere vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çine için güzel projelerimiz var. Çine'yi AK Belediyecilik ile buluşturma vakti geldi" dedi.

 

"ÇİNELİLER İSTERSE BU İŞ OLUR"

Milletvekili Yavuz, Ankara'da dört vekil ve bir Aydınlı bakan ile Aydın için çalıştıklarını ifade ederken, "Ankara'da efeler gibiyiz. Bir bakan ve dört vekil ile yürüyüşümüzü efe yürüyüşüne çevirdik. Vekil sayısını yükselten dört ilden biriyiz. Yerel seçimlerde başaracağımıza inanıyorum. Türkiye'nin en büyük partisiyiz. İrade kimi gösterir ise onun arkasında saf tutacağız. Aydın'daki CHP hegemonyasının Çine'den yayıldığını duyduk. Çineliler Aydın'ın her yerinde ve çalışkan siyaseti seven insanlar. Çineliler isterse bu iş olur. Son seçimlerde bize vermiş oldukları destek ortada inşallah yerel seçimlerde de Çineliler sayesinde Aydın ve ilçemizdeki belediyeleri alacağız. Aydın'ın AK Parti'ye ihtiyacı var. Hak ettiği değere kavuşması için Aydın'ımızı bir an önce AK Belediyecilik ile tanıştırmalıyız" diye konuştu.

 

"HDP'LİLERDEN ACAYİP RAHATSIZIM"

Ülkede ekonomik kriz değil, darbe var" diyen vekil Yavuz, "Muhalefet parti vekilleri sahada yoklar. Biz alnımız ak sahalardayız. Millet bize sahip çıkıyor. Çünkü biz dik duruş sergiliyoruz. Şimdi yıllardır yapamadıklarını ekonomi ile yapmaya çalışıyorlar. Biz kendi paramız ile ticaret yapacağız diyoruz, bundan rahatsızlar. ABD kendi parasını bastığı için diğer ülkelerin milli projeleri işlerine gelmiyor. Şuan ülkede hiç bir veri krizi işaret etmiyor. Ülkede ciddi muhalefet sorunu var. Muhalefet abuk subuk şeylerle değilde bizim göremediğimiz şeylere yönelse hataları gösterse memnun oluruz, ülke bundan kazançlı çıkar. HDP'lilerle mecliste aynı koltuklarda oturmaktan acayip rahatsızım. Buna vesile olanları da seçimlerde milletimiz gerekli cevabı verecektir" ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler