26 Nisan 2024, Cuma

Savaş memleketi Çine'de zaferi kutladı

26 Haziran 2018, Salı 13:14

     


AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Savaş, partisinin ilk kez seçim kazandığı memleketi Çine'de zafer kutlaması gerçekleştirdi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Çine'de AK Parti, 16 yıl sonra hem Cumhurbaşkanlığı, hem de milletvekili seçiminde birinci parti oldu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan, en yakın rakibi Muharrem İnce’ye 431 oy fark atarken, milletvekili seçimlerinde AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi’ne bin 273 oy fark attı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Savaş, memleketi Çine'ne zafer kutlaması gerçekleştirdi. AK Partililer, parti binası önünde toplanarak araç konvoyu ile ilçeyi gezdi. Çineliler Savaş'a yoğun ilgi gösterdi.

Zafer konvoyunun ardından Savaş, hemşehrilerine parti binasından seslenerek, şunları söyledi:

"Tüm Çineliler, abilerim, kardeşlerim, dostlarım, Çine'nin güzel insanları hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Çine'nin evladına sahip çıktınız, Allah sizden razı olsun. Bu kardeşiniz bu can bedenden çıkıncaya kadar size hizmet etmeye söz veriyor. Çine benim için çok önemli, çok özel. Gönlüm, kapım her zaman size açık.

 

"ÇİNE KAZANDI"

Hem Çine hem Aydın için çalışmaya devam edeceğiz. 24 Haziran'da bir bayram yaşayacağız demiştik. Yaşadık, hepinizden Allah razı olsun. Çine kazandı. Aydın kazandı. Türkiye kazandı. Allah'ın izniyle bugüne kadar yaptığımız güzel hizmetlerin daha fazlasını yapacağız. Oy veren vermeyen tüm Aydınlı ve Çinelilere hizmet vermeye devam edeceğiz. Çine'de doğan, Çine'de doyar hale gelecek. Çine'de yaşayacak ve mezarı da Çine'de olacak."

 

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun da 2019'daki yerel seçimleri işaret ederek, "İnşallah Çine'yi AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız. Çok güzel hizmetler yapacak, Çine'mizi hak ettiği konuma getireceğiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler