24 Nisan 2024, Çarşamba

Uslu’dan Karpuzlu’ya hastane müjdesi

26 Mayıs 2015, Salı 16:24

     


AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Karpuzlu'yu ziyaret etti. Uslu ziyareti sırasında vatandaşlara, Karpuzlu’ya hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Çamlı Köşk Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Zeynep Karahan Uslu, Karpuzlulu vatandaşlardan destek ve dualarını istedi. Çarşı esnafını da ziyaret eden Uslu, esnafların sorunlarını dinledi. Karpuzlu’nun Gölcük Mahallesi’nde Karpuzlu’ya hastane müjdesi veren Uslu, hastanenin temellerinin yakın bir zamanda atılacağını söyledi.

Bu açıklamalarının ardından vatandaşlardan büyük alkış alan Zeynep Karahan Uslu, “Beklenen hastanenin onayını bugün çıkarttım. Bunun da müjdesini burada vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Hastanemizin temelini kısa bir zaman içerisinde atıyoruz. Karpuzlu’ya hayırlı uğurlu olsun. Karpuzlu her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Aydın ve Karpuzlu çok daha büyük hizmetleri hak ediyor. Müjdeleri peş peşe açıklıyoruz. Aydınlı kardeşlerimizin büyük destekleriyle birlikte Aydın’a ve Karpuzlu’ya AK Parti iktidarı olarak çok daha büyük hizmetler getireceğiz. Biz vatandaşımızın büyük desteğine talibiz.” ifadelerini kullandı.

Gölcük ziyaretinin ardından Karpuzlu Kaymakamlığı’nda mahalle muhtarları ile bir araya gelen Uslu, mahalle muhtarlarının sorunlarını ve taleplerini dinledi. Uslu, toplantının ardından muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. (Haber Merkezi) (ERDAL AYDIN/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler