26 Nisan 2024, Cuma

Milletvekili Posacı Çine’yi ziyaret edecek

26 Nisan 2021, Pazartesi 10:13

     


AK Parti Aydın Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Rıza Posacı, Çine’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı ile İl Başkanı Ömer Özmen’in ilçede tarım temsilcileri, muhtarlar ve ev ziyaretleri gerçekleştireceğini belirtti.

Partilileri ile birlikte saat 14.30’da Milletvekili Posacı ile İl Başkanı Özmen’i parti binasında ağırlayacaklarını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Milletvekilimiz ile İl Başkanımızı ilk olarak parti binamızda konuk edeceğiz. Daha sonra programımız Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, Tarım Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaretlerimiz olacak. Muhtarlar Derneği Başkanımız ile diğer mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek, muhtarlarımızın istek ve taleplerini alacağız. Son olarak da mahalle ve ev ziyaretleri ile programımızı sonlandıracağız. Amacımız ilçemizde ve mahallelerimizde yaşanan bir sorun varsa, daha hızlı ve yerinde çözüm üretmek” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler