29 Mart 2024, Cuma

"Çine'yi halk yönetecek"

25 Eylül 2018, Salı 17:50

     


AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok, "Çine milliyetçisi olarak ilçemizi hak ettiği yatırımlara kavuşturacağız. Çine'yi halk yönetecek" dedi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok, tvDEN’de canlı olarak yayınlanan 5G1K programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Faruk Özkan'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen '5G1K' programında gazeteci Mehmet Aydın, Cem Ulucan, Sezgin Madran ve Sercan Örün'ün sorularını yanıtlayan AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok, Çine'nin uzun yıllar hak ettiği yatırımlardan uzak kaldığını, AK Parti Belediyecilik anlayışı ile Çine'nin hak ettiği yatırımlara kavuşacağını ifade etti.

 

"GEREKİRSE ANKARA'DA YATIP KALKACAĞIZ"

"Çineliler artık 5 yılda bir park yapan bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmek istemiyor" diyen AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Mutlu Menderes Eşiyok, "Derdimiz Çine. Çine her geçen gün göç veren, işsizlik sorunu olan gerekli yatırımlara kavuşamayan bir ilçe konumuna geldi. Artık Çine halkı 5 yılda bir park yapmakla bu işlerin olmayacağının farkında. Çine milliyetçisi olarak ilçemizi hak ettiği yatırımlara kavuşturacağız. Bunu yapabilmek için çıktığımız bu yolda AK Belediyecilik anlayışı ile ilçemizde bir farkındalık yaratmak ve hak ettiği değeri vermek istiyoruz. İlçemizin artık ciddi yatırımlar ile artık koşmasını istiyoruz. Ben değil biz elimizden geleni fazlasıyla yapmaya hazırız. Biz olduğumuz sürece hedeflediğimiz hizmetleri gerçekleştirmek için önümüzde çok fazla bir engel görmüyorum. Gerekirse Ankara'da yatıp kalkacak yatırımların Çine'ye gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu konuda milletvekillerimizden de büyük destek göreceğimizi biliyoruz. Gerekli Bakanlıkların kapısını aşındırmaktan usanmayacağız. Ne yapıp ne edip istenilen yatırımları getirmek istiyoruz. Biz Çine'de şunları yapacağız diye bir şey yok. Halk ne istiyorsa o gün şartlar hangi yatırım için uygun ve hangi yatırım gerekli ise halkımızın isteği doğrultusunda biz bunları gerçekleştirmek için çalışacağız. Ben değil biz olacağız. Çine'yi halk ile birlikte yöneteceğiz. Çine bunu hak ediyor. Bakın Çine Adnan Menderes Bulvarı'ndan dakikada 250 araç geçiyor ve bu araçlar sadece köftecilerimizde duruyor. Bu araçların ilçemize katkı sağlaması için projeler geliştireceğiz. İnsanlar Çine'den kaçıyor. bunun sorumluların başında tabi ki de ilçeyi yönetenler geliyor. Mühür kimse Süleyman o. Balıkçılık yapmayacağız vatandaşa balık tutmayı öğreteceğiz. İlçedeki ticareti canlandırcağız. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğiz. Halk mutlu olacak. İnsanlar göç etmeyecek ilçemize gelecek. Çine'de bir şeyler yapmak isteyenlerin önünü açacağız. Kim olursa olsun parti farkı gözetmeksizin. Biz, ilçeye yatırım yapmak geliştirmek isteyenlerin her daim destekçisi olacağız" dedi.

 

"BAŞKAN MAAŞINI ALAN EN SON KİŞİ OLACAK"

"Çine Belediyesinde yapılan işleri anlamak mümkün değil" diyen Eşiyok, "Belediyeni yapmış olduğu çalışmalarda hep ters ve garip olan bir şeyler var. Ben anlamıyorum sokakları daraltmak nedir. Başkaları sokakları genişletmeye çalışıyor iken biz aksine daraltmaya çalışıyoruz. İtalyan Köprüsü daraldı halbuki yaya geçidi genişletilerek yapılabilirdi. Esnaf çok sıkıntıda. Başkan yapacağı hizmeti yaşayan insanlara sorarak yapmalı. Biz adaleti ön planda tutacağız. Liyakat sahibi insanlarla hizmet edeceğiz. Biz geldiğimiz takdirde belediye başkanı maaşını en son alan kişi olacak. Çalışan işçinin her zaman hakkını savunacağız. İş bilenin kılıç kuşananın. Kaynaklarımız doğrultusunda şeffaf bir yönetim uygulayacağız. Çineliler, yatırımları ince ayrıntısına kadar öğrenebilme hakkına sahip olacak. Bizim dünyalar kadar kaynağımız yok. Öyle şimdiki gibi 6 ay önce bir yolu kazıp 6 ay sonra tekrar kazmayacağız. Her şey planlı ve programlı olacak. Ortadaki veriler belli şehir gelişmiyor. Gelişen ticaret yok, imar yok. Alt yapı problemleri var. Biz bunları her gün hissediyoruz. AK Belediyelere bakıyoruz uçmuşlar. Ama Çine hala 15 sene önceki Çine,değişen hiç bir şey yok. Biz Çine'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın istediği belediyecilik anlayışı ile idare edeceğiz. Yatırım için savaşacağız, çok çalışacak hiç yorulmayacağız. Doğru bir tanedir biz doğrunun peşinden hiç ayrılmayacağız. Çine Belediyesinde belki de temsili kaynaklar adı altında fuzuli paralar harcanıyor. Bu paralar nereye gidiyor. Bu kaynaklarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. İşten artmaz dişten artar. Biz AK Parti olarak ilçemizde görevi devraldığımızdan itibaren tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunacak ve adaletli doğru dürüst, halkın hak ettiği projeleri hayata geçirerek memleketimiz için karnımızın doyduğu bu topraklara hizmet etmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler