29 Mart 2024, Cuma

"Aydın kayıp yıllarını yaşıyor"

23 Ağustos 2018, Perşembe 20:30

     


AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaştı. Bayramlaşmaya katılan AK Parti Aydın İl Teşkilat Başkanı Ömer Özmen, 2019'da Aydın'da bir zafer yazacaklarını ifade ederken, "Aydın kayıp yıllarını yaşıyor" diyerek yerel iktidarı eleştirdi.

 

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Taksi Durağı Meydanında bulunan bir kahvehanede bayramlaştı. Bayramlaşmaya, AK Parti Aydın İl Teşkilat Başkanı Ömer Özmen de katıldı. Başkan Özmen, Aydın'ın çevresindeki illerden geri kaldığını ifade ederken, yerel iktidarın hizmet veremediğini söyledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve diğer CHP'li ilçe belediyelerinin hizmet konusunda eksik kaldığını belirten Başkan Özmen, "Biz her zaman sahadayız. Seçimler bitince biz diğer partiler gibi tatile girmedik. Sahada bizden başka diğer parti temsilcilerini göremiyoruz. İlk olarak teşkilat mensubu herkesi tebrik ediyorum. Allah sizden razı olsun. Cumhur İttifakı Aydın'da kazandı. Buradan MHP ve BBP'li kardeşlerime de tebrik ediyorum. Aydın 10 yıldır yerel iktidar manasında kayıp yıllarını yaşıyor. Görev alan CHP'li belediyeler hizmet veremiyor. Diğer etrafımızdaki iller çağ atlarken, biz geriye gidiyoruz. 2019 seçimleri kayıp yıllar için bir fırsat olacak. Eğer hata yapmazsak 2019 yılında büyük bir zafer bizleri bekliyor" dedi.

 

"HALKIN İSTEDİĞİ ADAYI BELİRLEMELİ"

Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti'nin 16 yıllık süreçte Çine'de ilk kez bir seçimden birinci çıktığına dikkat çekerken, "Aday adaylarının çok olması bizleri mutlu eder. Her aday adayı bizimdir, sahipleneceğiz. Bu süreci hep birlikte sağlıklı bir şekilde yürütmemiz gerekiyor. Kimseyi kırmadan üzmeden, duygusal da davranmadan, halkın istediği adayımızı belirlemeli ve seçimden zaferle ayrılmalıyız. Halkımız kimi istiyor bu sorunun cevabını bulmalı ve adayımızın etrafında kenetlenmeliyiz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler