26 Nisan 2024, Cuma

"Asla geçit vermeyeceğiz"

23 Ağustos 2018, Perşembe 20:29

     


ADD Çine Şubesi Kurban Bayramı dolayısı ile yapmış olduğu basın açıklamasında "Bizlere inanan ve güvenen milyonlarca yurttaşımız ile omuz omuza yeni tarih yazma heveslerine asla ve asla geçit vermeyeceğiz" denildi.

 

ADD Çine Şubesi Kurban Bayramı dolayısı ile yapmış olduğu basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: Ülkemiz üzerine tezgâhlanan oyunlardan biri de yeni tarih yazma çabasıdır. Yeni tarih yazarak Kurtuluş ve Kuruluş süreci yok sayılmaktadır. Eşsiz Lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları görmezden gelinmektedir. Ulusal kimliğimiz, öz benliğimiz bilinçli bir şekilde zayıflatılmaktadır. Keşke Yunan kazansaydı", "Sevr Antlaşma değildir", "Lozan yanlıştır" söylemleriyle açığa çıkan yeni tarih yazma çabaları, ülkemizin ve milletimizin geleceğine çok net bir saldırı olup, emperyal amaçlara hizmet etmekten başka bir hedef de taşımamaktadır. Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetimi, Kurulları, tüm Şubeleri ve üyeleriyle bir ve bütün olarak; bizlere inanan ve güvenen milyonlarca yurttaşımız ile omuz omuza yeni tarih yazma heveslerine asla ve asla geçit vermeyeceğiz.

 

"YOLLARI YOLUMUZDUR"

Çünkü bizler biliyoruz ki; Hiç bir millet yoktur ki kendi öz benliğinden ve kendi tarihsel gerçeklerinden koparılmış olarak yaşıyor olsun. Bu mümkün değildir. Ağustos ayı Türk Tarihimiz açısından önemlidir. 26 Ağustos'ta Büyük Taarruz başlamış ve 30 Ağustos'ta Büyük Zaferle sonuçlanmıştır. 26 ve 30 Ağustos olmasaydı, en önemlisi de bu zaferlerin ve Cumhuriyetimizin yaratıcısı Büyük Devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı, bugün dini günlerimizi ve bayramlarımızı da kutluyor olamazdık. Bu duygularla, yaklaşan Kurban Bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramımızı içtenlikle kutluyor, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm yol arkadaşlarını, derneğimizin Kurucusu Büyük Hukuk ve Dava Adamı Prof. Dr. Muammer Aksoy ve şahsında tüm devrim ve demokrasi şehitlerimizi, Derneğimize emek vermiş fakat aramızdan fiziken ayrılmış tüm örgüt emekçilerimizi, Devletimiz ve milletimizin geleceği için canlarını seve seve veren tüm emniyet mensupları evlatlarımızı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet ve hürmetle anıyoruz. Onlara minnettarız, ruhları şad olsun. Yolları yolumuzdur, mutlu bayramlar dileğiyle. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler