25 Nisan 2024, Perşembe

Köylülerim dediği Mutaflarlılardan destek istedi

23 Mart 2019, Cumartesi 10:59

     


Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Çine’nin Mutaflar Mahallesini ziyaret etti. Özden, "Mutaflar benim köyüm. Ha Çaltı ha Mutaflar hepinizin oyunu istiyorum." dedi.

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celal Özden, Mutaflar Mahallesini ziyaret etti. Mutaflarlılara ‘Köylülerim’ diye seslenen Özden, “Sizlerle 25 yıl beraber Karpuzlu yol kenarında, Çine Çayı kenarında pamuk topladık. Sizlerle yemeğimizi ekmeğimizi paylaştık. Burası benim köyüm. Ha Çaltı ha Mutaflar. Kendi köyümden rekor oy istiyorum. Hangi partiden olursanız olun bütün oylarınızı istiyorum. Mutafların tüm eksikliklerini gidereceğiz. Bunu sizlerle yapacağız. Hükumet ve devletin de desteği ve belediye imkanlarıyla ne gerekiyorsa yapacağız. Hep birlikte memleketimizi yönetecek ve kalkındıracağız.” dedi.

“SEN BIRAK MISIRI TOPÇAM SU NE OLDU”

Mevcut Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i eleştiren Başkan Adayı Celal Özden, “Altyapı sorunlarını dahi çözemeyen bir belediye başkanı yine bizlere hayal satmaya başlamış. Geçen dönem Kalabak Çayı’na plaj getircem demişti, şimdi kayık getircem diyor. Projelerinin yüzde 90’ını yapamadılar. Şimdi yine milleti kandırmak için bir sürü proje açıklamışlar. Biz hayvancılık ve tarım şirketi kuracağız dedik. Onlar da Topçam fıstık, Topçam mısır diyorlar. Sen bırak mısırı, fıstığı; Topçam Su ne oldu, Topçam Gazoz ne oldu? Sen batırdın. O Topçam Su'yla belediyedeki tüm işçilerin maaşı ödeniyordu. Sen taş fabrikasını bile batırdın. Topçam Su bizim dönemimizde kaybettiği itibarı kazanacak ve Ege Bölgesi’ne hakim olacak” dedi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR ŞİRKET YARATACAĞIZ”

“Sizin hayalleriniz bizim yapacaklarımıza yetişemez.” diyen Başkan Adayı Özden, “Bana diyormuş ki kendi evlatlarına iş bulmak için başkan adayı oldu. Evet doğru söylemiş Çine’deki 5 bin evladımıza iş bulmak için aday oldum. Alt yapı sorunlarını gidermek, Çine’yi şaha kaldırmak, kalkındırmak, sanayileştirmek, üreticimize sahip çıkmak için aday oldum. Benim traktörün üstünde sarı yağlıklı reklam videom var. Bunu görmüşler, benimle alay ediyorlar. Sen benim köylülüğüme, çiftçiliğime laf edemezsin. Ben çiftçimiz halinden anlarım, sen anlamazsın. Sen hiç tarlaya girdin mi? Tarım ve Hayvancılık şirketi kuracak tüm üreticimizi bu şirkete ortak edecek ve Türkiye’ye örnek bir şirket yaratacağız bunu göreceksiniz.” diye konuştu.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN ALASINI YAPACAĞIZ”

Belediye başkanı olduğu takdirde yapmak istediği projelerinden bahseden Başkan Adayı Özden, “Taksi Durağı Merkezi'nin altını otopark üstünü yeşil alan yapacağız. Onların yaptığı gibi göstermelik yeşil alanlar yapmayacağız. Asarı ailelerin piknik yapabileceği bir alan yapacağız. Yeni hastane inşa edilecek. Eski hastaneyi yaşlılarımız için sosyal tesis haline dönüştüreceğiz. Kavşit Yaylası'nı turizme kazandıracak ve teleferik yapacağız. Tarım Kredi Yem fabrikasını Çine’de kuruyoruz. Çine Yem faaliyette değil Manisa’dan getirilen yemlerle milleti kandırmaya çalışıyorlar. Çine Yem’i biz üretime açacak, Çineli gençlerimizi çalıştıracak ve hammaddesini de Çine’de üreteceğiz. Hanım efendinin biri dedi ki bunların dağıttığı fasulyeleri pişiremiyorum. Biz halkımıza ucuz mal dağıtmayacağız. Vatandaşımıza kart verecek o kartla limiti kadar alışveriş yapmasını sağlayacağız. Biz sosyal belediyeciliğin alasını yapacağız alasını.” şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler